in

OMGOMG

Ce părere are creatoarea de conținut Yoyo despre aplicația Threads?😱

Aplicația, lansată recent și în România, a început deja să ridice numeroase dezbateri😱😱

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Iată câteva lucruri pe scurt despre Threads. Conform celor de la Meta:

  • Este o nouă aplicație dezvoltată de echipa Instagram, creată cu scopul de a scrie și distribui texte, și de a deschide sau participa la diferite conversații deschise;
  • Pe aplicație te poți loga cu ajutorul contului de Instagram, iar o postare are 500 de caractere lungime, și poate include link-uri, fotografii și videoclipuri de 5 minute lungime;
  • Oameni care fac parte din țări membre UE, își pot crea un profil Threads sau se pot conecta cu Instagram. De asemenea, aceasta este disponibilă în peste 100 de țări, printre care și US, UK, Noua Zeelandă, Canada, Japonia sau România.

În articolul lui Jim Waterson din The Guardian, acesta menționa că Threads pare mai puțin agresivă și controversată în lansarea unor teme de natură politică, spre deosebire de Twitter – cele două platforme de social media fiind destul de asemănătoare. Rasismul, antisemitismul, transfobia și abuzul general care predomină pe Twitter nu sunt nici pe departe la fel de vizibile.

Oh, well, acestea au fost primele impresii lăsate de Threads, însă în prezent, if you ask me, aplicația se aseamănă destul cu Twitter la nivel de controverse.

Creatoarea de conținut Yoyo a postat un TikTok recent în care menționa că nu și-ar descărca Threads deoarece îi aduce aminte de perioada Ask.fm, deoarece nimeni nu pare să aibă un filtru pe această aplicație. Și ader și eu ușor-ușor părerii împărtășite de Yoyo.

@__y.o.y.o__efectiv RUTHLESS toata lumea pe threads jur♬ original sound – Yoyo

În ceea ce privește Threads, ai aplicația? Și dacă da, care a fost experiența ta până în momentul de față?

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sărbătorile la bunici în țară. De Crăciun, cu Aris și Alexia Eram

Sărbători de iarnă într-un paradis tropical: Unde și-au petrecut Adela Popescu și familia ei Crăciunul?