in , ,

AdorAdor OMGOMG

Ce o leagă pe Anastasia Soare, expertul de necontestat al frumuseții ochilor și sprâncenelor, de România? Hai să descoperi 👀

Anastasia Soare, mintea și sufletul din spatele brandului Anastasia Beverly Hills, și-a lăsat, în mod indiscutabil, amprenta asupra industriei cosmetice. Mulți o știm și o admirăm, însă puțini sunt cei care știu despre ea că are origini românești.

Născută în România, în 1956, la Constanța, călătoria Anastasiei spre succes este o mărturie a pasiunii sale, talentului și hotărârii neclintite.

Fascinația Anastasiei pentru frumusețe și estetică a început în țara sa natală, România, unde a studiat arta și arhitectura. Puțin știa ea pe atunci că înclinațiile sale artistice o vor duce către construirea unui imperiu al make up-ului în Statele Unite. În 1989, Anastasia a emigrat în Los Angeles, California, și a descoperit curând pasiunea sa pentru lumea sprâncenelor.

Abordarea sa unică în modelarea sprâncenelor, cunoscută sub numele de raportul de aur, i-a creat destul de repede un nume în industria de beauty. Ea credea că forma ideală a sprâncenelor ar trebui să se bazeze pe structura osoasă unică a unei persoane, iar atenția ei meticuloasă la detalii a făcut-o o artistă aflată la mare căutare.

În 1997 a luat naștere brandul Anastasia Beverly Hills, începând ca un mic salon în, ați ghicit, Beverly Hills. Salonul ei a devenit curând destinația preferată a celebrităților și a pasionaților de beauty.

Cu angajamentul de a augumenta frumusețea naturală și cu devotamentul său pentru calitate, Anastasia a început să dezvolte propria linie de produse de frumusețe, începând cu creioane și pudre pentru sprâncene.

A urmat o mică revoluție în domeniu. Produsele Anastasiei au primit recenzii entuziaste pentru eficacitatea și ușurința de utilizare. Brow Wiz, Dipbrow Pomade și paleta de farduri pentru ochi Modern Renaissance au devenit favoritele publicului. Anastasia Beverly Hills a extins gama de produse pentru a include rujuri, iluminatoare și farduri pentru ochi, devenind rapid un nume cunoscut în industria cosmetică.

Povestea Anastasiei Soare este o mărturie a visului american. Rădăcinile ei românești i-au oferit o bază solidă în artă și estetică, în timp ce mutarea sa în Statele Unite i-a permis să transforme pasiunea sa într-un imperiu de afaceri în plină expansiune. Angajamentul său de a împuternici oamenii să-și accepte și îmbrățișeze frumusețea naturală a rezonat cu milioane de oameni din întreaga lume.

Astăzi, produsele Anastasia Beverly Hills pot fi găsite pe rafturile magazinelor de make up din întreaga lume. Călătoria Anastasiei Soare de la un mic salon din România și până la apogeul industriei de frumusețe din Statele Unite este o poveste inspirațională despre talent, devotament și perseverență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

TikTok

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut români de pe TikTok în octombrie 2023? Descoperă clasamentul complet, actualizat

Mădălina Rancea

Tot ce ar trebui să știi despre Mădălina Rancea, concurenta Love Island România 2023