in ,

AdorAdor

Ce ne-a învățaț filmul “How To Lose A Guy in 10 Days”

Astăzi vom vorbi despre un film care a apărut constant pe for you-ul meu de pe Tik Tok, pe care o dată ce l-am vizionat m-a captivat teribil. Este vorba despre “How to Lose a Guy in 10 Days“.

Un film emoționant, plin de haz și momente care pot da un grav relationship fever!

Care e faza cu el?

Așa cum spune și titlul, filmul urmărește povestea a doi tineri, Andie Anderson (jucată de Kate Hudson) și Benjamin Barry (interpretat de Matthew McConaughey).

Se întămplă ca amândoi să fie implicați într-o miză. Ce să vezi!

Andie lucrează la o revistă și scrie un articol despre cum să-ți pierzi iubitul în 10 zile, în timp ce Benjamin încearcă să-și dovedească abilitățile de vânzător pentru a câștiga o mare campanie publicitară.

Filmul începe cu Andie încercând să-l sperie pe Benjamin să-și piardă interesul în ea. Ea începe să aibă un comportament ciudat, complet bizar, încercând să facă totul greșit în relație.

Pe de altă parte, Benjamin încearcă să o cucerească în ciuda comportamentului ei straniu. Ceea ce urmează este o serie de situații amuzante, dar și momente care ne pot învăța multe.

@randomdramascene

THIS WILL FOREVER BE ICONIC PERIOD. #howtoloseaguyin10daysedit #katehudson #matthewmcconaughey #andieanderson #benjaminbarry #romcommovie #moviesfyp #2000smovies #dontflopシ #fyw #rndmdrmscn

♬ original sound – EdSer – EdSer

Ce învățăm din film?

Iată câteva lecții importante pe care le putem învăța din acest film:

1. Comunicarea este cheia.

Relațiile sănătoase se bazează pe o comunicare deschisă și sinceră. Dacă Andie și Benjamin ar fi comunicat mai bine între ei, ar fi putut evita multe neînțelegeri. Only if…

2. Nu judeca o carte după copertă.

Un alt aspect important din film este să nu judeci oamenii doar după aparențe. Atât Andie, cât și Benjamin descoperă lucruri noi și surprinzătoare unul despre celălalt pe măsură ce timpul trece.

Nu sunt așa cum credeau unul despre altul inițial.

3. Câștigă respect, nu doar dragoste.

Filmul ne amintește că a câștiga respectul cuiva este mai valoros decât doar a câștiga dragostea sau atenția lor. Respectul formează baza unei relații sănătoase.

4. Fii autentic.

În cele din urmă, filmul subliniază importanța de a fi autentic și de a fi tu însuți într-o relație. Fiecare dintre noi are calități unice care pot aduce ceva special într-o relație.

Tu ai văzut filmul? Ce recomandări ai pentru noi?

Let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

De ce Ana Maria Trotea și S1KE sunt #TikTokGoals?

2 zile în Atena cu Nadd Hu