in ,

AdorAdor

Ce mesaj romantic i-a transmis Kourtney Kardashian lui Travis Barker?

Kourtney Kardashian a aprins flăcări de romantism pe Instagram, dedicând o postare emoționantă soțului ei, Travis Barker, cu ocazia zilei lui de naștere.

Travis Barker și Kourtney Kardashian – A real DUO

Fanii au fost martorii unui moment dulce și plin de dragoste, atunci când Kourtney și-a exprimat sentimentele profunde pentru partenerul ei de viață într-un mod care a cucerit inimile tuturor.

Cu o fotografie care emană fericire și complicitate, Kourtney a deschis cutia Pandorei emoțiilor romantice, împărtășind câteva cuvinte care au topit inimile fanilor.

În descrierea postării, vedeta a făcut un adevărat tribut lui Travis, recunoscându-i multiplele roluri pe care le îndeplinește în viața ei.

Rolurile împlinite de Travis

„To my husband, my soulmate, my best friend, my lover, my daddy to our baby boy, my everything… I wish you the happiest birthday”, a scris Kourtney.

Astfel a demonstrat că Travis este mult mai mult decât un partener de viață – el este sufletul ei pereche, prietenul cel mai bun, și, desigur, un iubitor tată pentru copilul lor.

Cu un ton de recunoștință și admirație, vedeta a continuat să declare: „You make all of my dreams come true and I feel so blessed to have you by my side. I love you beyond words, forever.”

Cu aceste cuvinte, Kourtney a evidențiat faptul că Travis nu doar îi îndeplinește visele, ci este și o binecuvântare în viața ei.

The fans loved it

Postarea a fost primită cu entuziasm și apreciere din partea fanilor, care au lăudat cuplul pentru dragostea lor autentică și pentru modul în care își exprimă afecțiunea în mediul online.

Este clar că Kourtney Kardashian și Travis Barker au construit o relație solidă și plină de pasiune, și fanii abia așteaptă să vadă cum vor sărbători mai departe această poveste de dragoste de poveste în lumina reflectoarelor hollywoodiene.

Cu siguranță, această postare nu a făcut decât să alimenteze dorința fanilor de mai multă iubire și romantism de la acest cuplu adorabil.

Tu ce zici de acest cuplu enigmatic, care adesea stârnește reacții diverse?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut români de pe Instagram în decembrie 2023?

Cine are ziua de naștere pe 9 decembrie?