in

AdorAdor DrăguțDrăguț

Ce mai citesc influencerii? Hai să afli care sunt cărțile preferate de către Marta Herascu toamna aceasta 🍂

Într-o lume plină de conținut digital, farmecul cărților încă persistă și mulți dintre influencerii noștri preferați nu doar că iau parte la acest trend care, sper eu, e în creștere, ci și împărtășesc descoperirile lor literare, invitându-ne să trage cu ochiul la opere care și-au lăsat amprenta asupra lor.

Acestea fiind spuse, ce mai citesc influencerii? Haideți să aflăm. 🙂

Începem ceea ce sper să fie o serie de articole pe această temă cu o figură cu care majoritatea dintre noi cred că suntem destul de familiari, Marta Herascu. Cunoscută, printre altele, pentru perspicacitatea și autenticitatea ei, Marta a dezvăluit recent, într-un TikTok, recomandările sale de lectură din luna septembrie.

De la cărți de self care, la poezie și până la romane, selecția oferită de ea este una ce surprinde plăcut, în special prin diversitate.

Marta își începe lista cu “Secrete aflate pe piele mea” de Andreea Raicu.

Admirând grația Andreei și considerând-o un model, cartea a devenit o alegere naturală pentru ea. Marta laudă cartea în special pentru perspectivele sale asupra îngrijirii personale, a pielii și a sfaturilor de machiaj. „E genul de carte care te învață cum să fii o femeie feminină. Sau să ai grijă de tine”, spune chiar ea, în cadrul TikTok-ului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

Următoarea recomandare a Martei, “Jurnalul femeii împlinite”, de Denisa Filcea, nu este doar o carte de citit, ci o călătorie introspectivă în care cititorul devine și autor. Puterea auto-reflecției și natura sa transformatoare fac din această carte o sugestie captivantă din partea Martei, așa cum remarcă și ea.

De aici, Marta schimbă stilul și face o recomandare care a fost printre favoritele publicului în ultimii an în materie de poezie. Este destul de ușor de ghicit că e vorba despre „Soarele și Florile Sale” a lui Rupi Kaur.

În ciuda faptului că nu este o entuziastă a poeziei, Marta recunoaște că a fost atrasă de perspectiva simplă, dar captivantă, a lui Kaur asupra experiențelor traumatice. Cartea, cu grația sa poetică și cu sinceritatea uneori brutală, tipică autoarei, a reușit să îi captiveze până și pe aceia dintre noi care, până în prezent, nu se aventuraseră prea mult în lumea poeziei. Printre care și Marta, după cum ne destăinuiește chiar ea.

All in all, recomandările făcute de Marta par să aibă la bază o temă generală: self care-ul. Fie că e vorba aici de îngrijirea pielii, a minții sau a sufletului, Marta are câte o carte pregătită pentru fiecare în parte.

Dacă vrei să vezi și restul recomandărilor făcute de ea, check out her video right here.

@marta.makeupp Primele 4 titluri le am de la @Bookzone ❤️❤️ #carti#citit#booktok ♬ sunet original – Marta Herascu🦋

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vezi cât de frumoase sunt postările Anei Petcu alături iubitul ei

Care este manichiura favorită a lui Carmen Grebenișan?