in ,

OMGOMG

Ce locație de vis au vizitat Ema Uta și Alex Bodi în Indonezia? Hai să descoperi!

Cine este Ema Uta?

Ema Uta, cunoscută și ca „Regina transformărilor,” este o artistă desăvârșită în lumea machiajului.

Cu o pasiune incontestabilă pentru make-up, care a început la vârsta de 16 ani, Ema și-a dezvoltat abilitățile și talentul de-a lungul anilor, ajungând să fie solicitată de numeroase vedete pentru a le transforma aspectul.

Ema reușește să se claseze drept o adevărată sursă de inspirație pentru cei pasionați de arta frumuseții și transformare.

Recent, ea și iubitul ei, Alex Bodi, au fost în vacanță și și-au încântat urmăritorii cu cele mai cool poze, din locația de vis în care au călătorit cei doi îndrăgostiți.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ema Uta (@emauta)

Unde au fost cei doi?

Resortul Nihi este situat pe insula Sumba, una dintre comorile mai puțin cunoscute ale Indoneziei, te cucerește cu frumusețea sa naturală unică.

Aici, plajele nedescoperite, valurile ideale pentru surf și cultura tradițională captivantă creează o experiență cu totul specială.

Imaginile postate de cei doi transmit o atmosferă de vis, exotică, reușind să reflecte frumusețea paradisului acestei insule.

Resortul Nihi este cunoscut pentru experiențele sale luxuriante, făcând din cei doi influenceri un cuplu care trăiește o poveste de vis pe această insulă fermecătoare.

Tu ce locație exotică ai vrea să vizitezi?

Ai un pont? Let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bruno Mars

Cine are ziua de naștere pe 8 septembrie? Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” (și Bruno Mars își sărbătorește ziua de naștere azi)

Scurt sau lung? The short hair filter, filtrul de pe TikTok care te ajută să alegi lungimea părului optimă pentru trăsăturile tale!