in

AdorAdor

Ce iubim cel mai mult la shop-ul fizic al Retro Future Babe, brandul Alinei Ceușan

Retro Future Babe, brandul Alinei Ceușan, are acum locație și în București. Iar din pozele de pe Instagram, magazinul arată super bine.

Vreau să îți spun ce îmi place cel mai mult la magazin, din ceea ce am observat până acum.

Retro Future Babe gândește roz

Păi nu începem noi cu ce e cel mai evident? Este o expresie în engleză pentru asta, ,,the pink elephant in the room’’. De data asta, chiar e roz! Retro Future Babe are atmosfera roz (sau cum ziceam când eram mică, ,,rozosină’’). Alina s-a concentrat pe această culoare și mă gândesc eu că se potrivește perfect audienței ei. Rozul este o culoare feminină, delicată, însă super puternică. Te duce cu gândul la feminism și la #girlpower.

Găsești tot ce vrei

Un al doilea motiv pentru care iubim acest magazin este faptul că are cam tot ce vrei. Nu numai că Alina este un trendsetter în online, dar magazinul ei reflectă asta. Așadar, uite ce găsești:

Haine

Umm, normal? La haine te și gândești prima dată. Spui Alina Ceușan, spui modă și stil. Anyways, atunci când vizitezi magazinul Retro Future Babe, o să găsești haine trendy și nu numai.

Colecții unice

Un alt aspect care face ca Retro Future Babe să fie atât de special este colecționarea de haine unice și limitate. Aline Ceusan colaborează cu designeri talentați și artiști pentru a crea piese de îmbrăcăminte care sunt într-adevăr deosebite. Dacă îți  plac hainele care nu se găsesc la fiecare colț de stradă, acesta este locul potrivit pentru a găsi bijuterii de modă.

Sustenabilitate

Un alt aspect demn de menționat este angajamentul Alinei Ceușan față de sustenabilitate în modă. Aline Ceușan înțelege importanța responsabilității sociale și a impactului asupra mediului în industria modei. Prin promovarea stilului de viață durabil și selectarea cu atenție a materialelor, magazinul său contribuie la crearea unei mode mai conștiente.

Machiaj

Pe lângă haine, diferite mărci de machiaj sunt afișate în magazin. (Uite un exemplu aici.) Este o modalitate ingenioasă de a colabora cu branduri diferite și de a oferi o gamă largă și unică de produse fanilor.

Ai mereu un vibe fain

Comunitatea Retro Future Babe are o bază dedicată și entuziastă de clienți și fani. Pe platformele sociale, clienții împărtășesc cu bucurie fotografii cu produsele lor și se bucură de o comunicare deschisă și sinceră cu echipa Retro Future Babe.

Concluzie

În concluzie, Retro Future Babe este mult mai mult decât un magazin de modă; este o experiență. Alina Ceușan a creat un loc în care se întâlnesc frumusețea vintage și inovația modernă, unde fiecare piesă de îmbrăcăminte spune o poveste unică. Pentru iubitorii modei care caută ceva cu adevărat special și inovator, aceasta este o destinație obligatorie.

Dacă te afli prin București, fă o vizită magazinului și vezi ce îți atrage privirea de acolo. Și nu uita să îmi lași un comentariu cu ce ți-ar plăcea să mai citești aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Andreea Balaban

Cele mai faine tips & tricks despre decorarea casei pe care le-am învățat de la Andreea Balaban

Care este diferența de vârstă între Lore Vsn și mama ei?