in

OMGOMG

Ce hashtag-uri sunt virale pe TikTok în octombrie 2023? Hai să descoperi!

Hey, you!

Dacă planul tău de sfârșit de an include să devii faimos pe TikTok, haide să vezi ce hashtag-uri poți folosi în Octombrie. Ca să îți duci planul la final.

via GIPHY

 

#1 – #halloween

Cine ar fi ghicit, hm? 👻 Evident că #halloween se află pe primul loc, doar e Octombrie!

#2 – #autumn

Vorbim despre TikTok, despre ,,aesthetic’’ și despre ,,mood’’. Dacă vrei ca ceva să fie ,,bine pe rank’’, poți să adaugi acest hashtag.

#3 – #fall

Fie că urmărești influenceri din SUA, fie din UK, acest hashtag este super popular. Trebuie doar să ai grijă la publicul tău și să te adaptezi.

#4 – #love

Acum că vorbim, când nu este hashtagul acesta în trend? Este unul dintre cele mai folosite hashtaguri ever, dar trebuie să îl folosești în combinații inteligente și bine gândite.

#5 – #spooky

Nu cred că există toamnă în care ,,spooky’’ să nu fie în top. Dacă vrei să postezi ceva despre Halloween pe TikTok, despre vreo carte sau film gen thriller, poți folosi hashtagul acesta.

#6 – #inktober

Acest hashtag este unul super fun! Este vorba despre un challenge numit Inktober. Practic, trebuie să postezi desenele tale pe tot parcursul lunii Octombrie. Și trebuie să desenezi ceș puțin câte un desen pe zi. Mulți artiști se alătură acestei provocări an de an.

#7 – #photography

Mi se pare că acesta vorbește de la sine, dacă publicul tău este interesat de fotografie sau dacă ceea ce postezi este legat de asta, go for it. Folosește acest hashtag.

#8 – #art

Pentru artiștii mei, normal că îl menționez și pe acesta! Normal, unul dintre motive fiind și că este în topul TikTok.

#9 – #like

Personal, nu sunt fana acestui hashtag. Nu arată cine știe ce originalitate. Dar hei, dacă funcționează, funcționează. 🤷🏻‍♀️

#10 – #pumpkin

Numai bun de folosit cu…ai ghicit, dovleci! Sunt multe oportunități să folosești acest hashtag pe TikTok, în special în Octombrie. Așa că profită!

Dă-mi un pont dacă mai vrei articole asemănătoare!

Pe data viitoare, bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ada Maria Ileana

Ce zodie e Ada Maria Ileana – și ce spune asta despre ea

Cum s-a văzut experiența CeraVe Acne Academy trăită de Alex Trif și Yoyo la New York?