in

AdorAdor OMGOMG

Ce hashtag-uri sunt virale pe TikTok în noiembrie 2023? Hai să descoperi!

Hey, you!

A venit timpul să vedem care sunt cele mai virale hashtaguri în luna noiembrie. Acum că a trecut Halloween-ul, presimt că vine Crăciunul în prim-plan.

Haide să descoperim împreună, ești gata?

#FYP (For You Page) 

Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai recunoscute hashtag-uri de pe TikTok. 

@magnificent_scenery #moon #sea #nature #fyp #foryou #fypシ #tiktok #foryoupage ♬ Butterflies (Piano Sonata) – Tony Anderson

Folosit pentru a crește șansele ca videoclipurile tale să apară pe pagina „For You” a altor utilizatori, acest hashtag a devenit un simbol al dorinței de a deveni viral pe platformă. 

#Viral

Well, acest hashtag vorbește de la sine. Utilizatorii îl folosesc în conținutul lor în speranța că va deveni viral. Este unul dintre cele mai căutate hashtag-uri pentru cei care aspiră să-și facă popular conținutul.

@natara.daigle Blow this video up because its my birthday😁#fyp #viral #foryou #trend #eye #centralheterochromia #heterochromia #eyecolour ♬ All For Us (from the HBO Original Series "Euphoria") – Labrinth & Zendaya

#ForYouPage

Asemănător cu #FYP, acest hashtag este utilizat pentru a-ți promova videoclipurile pe pagina „For You”. Cu cât mai multe utilizări, cu atât mai mare este șansa de a ajunge în fața unui public mai larg.

#Trending

Acest hashtag identifică conținutul care se află în tendințe pe platformă. Dacă dorești să fii la curent cu cele mai recente trenduri, acesta este unul dintre hashtag-urile pe care trebuie să le urmărești.

#Parati

Acest hashtag provine din limba spaniolă și se traduce ca „pentru tine”. Este folosit pentru a atrage atenția unui public specific sau pentru a le arăta oamenilor că videoul tău le este destinat lor.

#TikTok

Acesta este un hashtag clasic, care arată că videoclipurile tale sunt legate de TikTok. Este des utilizat pentru a spori vizibilitatea conținutului tău.

#XYZBCA

Acesta este un hashtag misterios care a devenit foarte popular pe TikTok. În general, este folosit în combinație cu mișcări de dans și alte tipuri de conținut creativ. 💃🏽

Ei bine, se pare că m-am înșelat în legătură cu hashtagurile de Crăciun. Cine știe, poate că în Decembrie le vine rândul.

Până una alta, fă-ți listuța cu hashtaguri virale pe care vrei TU să le implementezi în conținutul tău de pe TikTok.

 

Nu uita să îmi lași un pont cu privire la alte articole șiiii o reacție pentru acesta!

Pe data viitoare, bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Hot nails alert! 💅🏻 Noile unghii marca hot.in.nailz sunt favoritele noastre

Likez recomandă 5 de trupe rock românești, cu păreri surprinse din partea lui hoinarprintrelitere🎸