in

AdorAdor

Ce cadouri să le faci prietenilor tăi născuți în luna octombrie 😉

Hey, dear Gen Z reader! 🧚‍♀️

Nu este luna cadourilor, dar mereu este ziua cuiva în luna octombrie.🎁 Agenda zilelor mele de naștere este plină de balanțe ♎ și scorpioni ♏, așa că m-am gândit că un articol cu câteva recomandări de cadouri pentru prieteni, ți-ar sări în ajutor (nu doar ție, dar și mie).

Tricourile de la Badea Neaoș (și nu numai)

Dacă te gândești la ceva personalizat, ce „n-are tătă lumea”, un tricou de la brandul local Badea Neaoș e musai de luat în calcul. Articolele lor vestimentare (de la cămăși de in, hanorace, traiste, și până la tricouri) sunt inedite și de bună calitate (made in Ro). Acestea îmbină stilul tradițional, având brodate manual zicale și motive din folclor, cu cel minilmalist, satisfăcând gusturile oricărui Gen Z (și nu numai).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badea neaoș (@badeaneaos)

Cards Against Humanity (în limba engleză)

Un joc special pentru o seară cu prietenii. Cards Against Humanity conține 150 de cărți. Cum se joacă? Un jucător extrage o carte neagră (care este o întrebare), iar ceilalți jucători aleg o carte albă (un răspuns). Răspunsurile se amestecă în secret, ar jucătorul care a pus întrebarea va alege un răspuns (cel mai des, unul amuzant), iar detinatorul acesteia va primi cartea neagra ca un punct de victorie.

@allthe_cats me too Kiki me too #obsessedwithit #SkillBuilding #cat #cardsagainsthumanity #kitty #meow #fyp ♬ original sound

Produse din gama The Ritual

Nu știu de tine, dar sunt #obsessed (și nu vorbesc aici de melodia cântăreței Mariah Carey) de produsele din gama brandului The Ritual. Seturile de îngrijire lasă pielea catifelată și un miros divin atât corpului, cât și băii. Acestea pot fi achiziționate atât din magazinle Douglas, cât și din Sephora. Seturile.

 

@ritualscosmetics An at-home spa experience 💆 #Rituals #Spa #Beauty #Asmr #Satisfying ♬ origineel geluid – Rituals

Recomandările au fost selectate astfel încât să satisfacă nevoile unor tipologii diferite de prieteni. Recomandarea ta care este?

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Shaggy

Cine are ziua de naștere pe 22 octombrie? Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” (și Shaggy își sărbătorește ziua de naștere azi)

Kourtney Kardashian și Travis Barker sunt the real deal