in

AdorAdor

Ce beneficii are apa de orez pentru pielea ta? Vezi ce spune Catincca 😍

Ritualurile de frumusețe au evoluat de-a lungul timpului, iar secretele străvechi de îngrijire a pielii și a părului sunt redescoperite în mod constant.

Recent, influencerul de beauty, Catincca, a făcut cunoscut un astfel de secret pe TikTok, printr-un clip care pune sub lumină beneficiile apei de orez pentru păr și ten.

La ce ajută apa de orez?

Apa de orez, un ingredient cu rădăcini în cultura asiatică, nu este un element extra, cu care ne alegem atunci când gătim, ci și un tratament minunat pentru pielea ta.

Catincca menționează că această apă miraculoasă a fost utilizată de femeile din Asia de secole pentru pielea lor, ajutându-le să obțină o strălucire de invidiat.

Studiile demonstrează că apa de orez are calități antioxidante și antiinflamatorii, fiind eficientă în prevenirea ridurilor și hiperpigmentării pielii.

Preparare

Procesul de preparare este extrem de simplu. Orezul este curățat, apoi fiert. Apa rezultată este utilizată pentru a crea o mască sau poate fi păstrată pentru mai multe utilizări.

Utilizări

Cel mai des, apa de orez este aplicată pe ten, ca un toner, fiind o soluție excelentă pentru hidratare și menținerea elasticității pielii. Dar ea nu este doar un tratament eficient pentru ten, ci poate face minuni și pentru păr. Aceasta este cunoscută pentru beneficiile sale de întărire a firului de păr, precum și pentru strălucirea și hidratarea pe care i-o conferă.

@catincca♬ Juless Edits – Shou

Descoperirea și implementarea unui astfel de truc de frumusețe este un pas înainte către o rutină de îngrijire simplă și naturală. Astfel, nu doar că vei avea cu un păr sănătos și strălucitor, dar vei oferi și pielii tale o îngrijire delicată, folosind un secret vechi, dar recunoscut și apreciat până în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce mai citesc influencerii noștri preferați? Vezi care este cartea despre care Feli spune că este „pe sufletul ei”

Livia Fălcaru ne arată cum să găsim fericirea în lucrurile mărunte 🥹