in ,

OMGOMG

Ce au făcut influencerii tăi preferați în Parlamentul European?😯

Hi, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Unii dintre influencerii tăi favoriți au dispărut o perioadă din peisajul online și dacă te întrebi ce s-a întâmplat cu ei, hai să vedem!

Am venit cu @faiarsilviu la Parlamentul European sa legalizam MBS-ul (Mămăliguța cu Brânza și Smântână)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMYCLAIRE (Bianca) (@amyclaire_97)

Silviu Faiăr și Amy Claire în Parlamentul European? Whuuut?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMYCLAIRE (Bianca) (@amyclaire_97)

Amy Claire și Băse?😯

La invitația lui Nicu Ștefănuță și a echipei lui, influenceri fresh de la noi, precum Silviu Faiăr, Anca Broască, Zlăvog, Magdyz sau 4fără15, au participat la o discuție deschisă în cadrul Parlamentului European*, unde au avut ocazia să o cunoască și pe Roberta Metsola, chiar președinta Parlamentului European.

Temele abordate s-au concentrat pe politica din România și cum ar putea politicienii noștri să comunice mai eficient în spațiul online, problemele actuale ale generației tale și alte subiecte relevante, cum ar fi schimbările climatice.

Magdyz (Magdalena Guga-Roșian) și-a folosit propria voce pentru a ridica problema sănătății mintale în rândul Gen Z, care este adesea băgată sub preș.

Vocea mea vorbește pentru toți cei care nu o pot folosi pe a lor. Îmi doresc din suflet ca măcar un punct din cele 18 să se aplice cat mai repede cu putință. EDUCAȚIA DE SĂNĂTATE MINTALĂ.

4fără15 (Ruxandra Gîdei)

dacă nu m-aș fi topit de emoții la momentul respectiv, cred că aș fi întărit ideea asta pornind chiar de la experiența mea cu social media: pariul pe content în jurul literaturii române contemporane, în țara cu cea mai mică piața de carte din UE.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruxandra Gîdei 📚 (@4fara15)

Anca Broască

am vorbit la invitatia lui @nicustefanuta intr-o discutie libera despre mental health issues, cum sa salvam planeta & HOW NOT TO BE A BOOMER ON SOCIAL MEDIA (pt politicieni gen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ank (@ancabroasca)

Mimi

România are nevoie de noi toți ca sa fie un loc mai bun. Vocea mea si a ta contează doar daca o folosim. Nu va spun ca o sa devin activista de acum, pentru ca nu m-as putea tine de asta, va spun doar ca de acum încolo o sa cred puțin mai mult in mine si in puterea mea, o sa ma gandesc la ce pot face ca sa schimb lucrurile in loc sa ma plâng in mod constant de ele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mimi (@mimimp)

I can relate to Mimi!

Vocea generației tale merită să fie auzită! Ne bucurăm că se concretizează tipul acesta de inițiative care urmăresc să-ți sprijine nevoile reale. O colaborare între sfera politică și creatorii de conținut relevanți e un win-win pe ambele tabere. Vom vedea ce ne așteaptă în viitor, dar sună bine până acum.

*Parlamentul European = organism legislativ al UE, ales în mod direct, cu responsabilități bugetare și de control

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici. 😎

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bows are in! Noul trend al momentului pe TikTok 😌

Radăcini românești: Cum își păstrează Sebastian Stan legătura cu patria mamă vie? 🤔