in ,

OMGOMG

Ce au făcut Adda și familia de Crăciun?

În spiritul sărbătorilor de iarnă, cântăreața Adda și soțul ei au decis să împlinească dorința specială a fiului lor de a experimenta magia zăpezii de Crăciun.

Adda și familia s-au dus într-un loc de poveste

Cu inimile pline de bucurie și entuziasm, familia s-a îndreptat către un loc de poveste, acoperit într-un strat gros de zăpadă, pentru a face din această sărbătoare un moment cu totul deosebit.

Adda a împărtășit această experiență cu fanii săi prin intermediul unei postări pe Instagram, însoțită de o fotografie care surprinde momentul magic.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

 

În imagine, cei trei membri ai familiei sunt înfofoliți în haine groase, cu fețele zâmbitoare și încântate, în mijlocul unui peisaj înzăpezit.

Descrierea postării dezvăluie că familia s-a aventurat în Întorsura Buzaului, cel mai friguros loc din România, pentru a oferi fiului lor o experiență de neuitat.

Pentru fiul lor, s-au dus la Întorsura Buzăului

„Și-a dorit zăpadă de Crăciun ❤️ așa că, ne-am dus în cel mai friguros loc din România, la Întorsura Buzăului. A nins ca în povești! Iar el a fost cel mai fericit! 🙏”

Această incursiune într-un peisaj iernatic a adus nu doar magie în viața micuțului, ci și ocazia pentru Adda și soțul ei de a se bucura de farmecul simplu al sărbătorilor alături de cei dragi.

Într-un an în care conexiunile și momentele speciale sunt cu atât mai prețioase, familia a creat amintiri durabile într-un colț al țării unde natura și iarna se întâlnesc într-o simfonie de frumusețe și bucurie.

Tu ce zici de experiența lor?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tot ce știm despre relația care a fost între Lori Harvey și Damson Idris

Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt câștigătoarele America Express – Drumul Soarelui☀️