in ,

AdorAdor OMGOMG

Ce-ar fi să te costumezi în Black Swan anul acesta, de Halloween? Danielle Marcan te învață cum să îți faci un machiaj impresionant, inspirat de filmul celebru

Cum Halloween-ul se apropie cu pași grăbiți, influencerul de beauty Danielle Marcan a creat un tutorial special pentru un machiaj de Halloween, inspirat din filmul „Black Swan”.

Danielle realizează două machiaje remarcabile, reprezentând cele două laturi ale personajului iconic din film.

Filmul și personajele

Filmul „Black Swan”, regizat de Darren Aronofsky, explorează lupta psihologică și fizică a unei balerine – interpretate de Natalie Portman. Personajul principal, Nina, se confruntă cu presiunea din industria baletului și cu cele două personalități ale sale: Black Swan și White Swan. Astfel, costumele inspirate din acest film ne permit să aducem în prim-plan două fețe ale unei singure monede, yin și yang-ul personalității complexe a Ninei și să explorăm echilibrul dintre cele două firi.

În plus, filmul oferă un model perfect pentru un costum inedit, pe care îl poți realiza fie de una singură, fie împreună cu o prietenă.

Un tutorial detaliat

Reproducând look-urile celor două personaje emblematice din film, Daneille detaliează fiecare etapă, evidențiind diferențele dintre Black Swan și White Swan. În tutorial, ea abordează fiecare detaliu cât de mic, de la fondul de ten și concealerul utilizat la machiajul ochilor, conturul, și până la ruj și sclipici.

Materialul ei, prin faptul că este realizat într-un mod extrem de minuțios, este perfect pentru orice fan care își dorește să abordeze acest look de Halloween, indiferent de gradul de competență.

@daniellemarcan black swan or white swan? #makeup #beauty #halloween ♬ original sound – DANIELLE

Which Swan will you be?

Halloween-ul nu trebuie doar să fie despre îmbrăcarea costumelor, ci și despre a explora și exprima diferite aspecte ale personalității noastre. Din acest punct de vedere, materialul lui Danielle devine o sursă de inspirație fantastică.

Look-urile complexe realizate de ea au oferit o reprezentare fidelă a diferențelor dintre personaje.

Prin abordarea ambelor extreme într-un singur video, Danielle pictează o imagine complexă, care ne dă libertatea de a alege în ce fel dorim să ne exprimăm Halloween-ul acesta.

Vom fi the always obedient White Swan sau ne vom lăsa pradă întunericului, îmbrăcând costumul purtat de the Black Swan? 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Gene sky-high? Yes, please! Vezi ce produs folosește Lorena Vișan pentru a avea gene extrem de lungi

Creators Will Create

Echipa Creators Will Create s-a adunat și au plecat în excursie! Hai să vezi pe unde s-au plimbat zilele trecute