in ,

OMGOMG

Ce activități crăciunistice mai fac Emily Burghelea și familia ei, check this out 🎄

În spiritul sărbătorilor de iarnă, Emily Burghelea împărtășește cu fanii ei o parte din magia Crăciunului, în vederea colaborării deosebite cu Sinsay.

Într-o postare recentă, Emily dezvăluie modul în care transformă casa ei într-un adevărat tărâm al Crăciunului, alături de soțul ei și cei doi adorabili copii.

Activități crăciunistice împreună cu familia

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily Burghelea a făcut un parteneriat festiv cu Sinsay, promovând cu entuziasm accesoriile de casă și decorațiunile de Crăciun ale brandului.

În descrierea postării, Emily subliniază că Sinsay este „locul în care am găsit absolut toate decorațiunile de care aveam nevoie la prețuri extrem de bune!”.

Unul dintre momentele cu adevărat magice din viața lor de familie este împodobirea bradului de Crăciun. Această tradiție îi aduce pe toți cei patru membri ai familiei împreună într-o atmosferă plină de bucurie și căldură.

Emily Burghelea ne încurajează să apelăm la Sinsay pentru decorațiuni de pom

Emily evidențiază că „ce bucurie mai mare să fie decât să decorezi bradul cu globulețe noi?! Șoriceii ne-au cucerit, iar calitatea lor este una extraordinară!”

Fotografiile atașate postării arată familia Burghelea în plină acțiune, distribuind atent globulețe colorate și ornamente strălucitoare pe ramurile bradului lor frumos împodobit.

Atmosfera din jurul lor emană o căldură deosebită, sugerând că această activitate a devenit o tradiție așteptată cu nerăbdare în casa lor în fiecare an.

Emily Burghelea reușește să combine armonios spiritul festiv cu promovarea brandului Sinsay, accentuând atât bucuria activităților de familie, cât și calitatea produselor pe care le-au ales pentru a aduce magia Crăciunului în căminul lor.

Pentru fanii ei, această postare nu reprezintă doar o simplă reclamă, ci o invitație deschisă să descopere și ei bucuria activităților crăciunistice alături de cea mai dragă companie – familia.

Tu ce părere ai despre decorațiunile festive de la Sinsay? We love them! ✨

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 23 decembrie?

Ce este Rux Hotline și de ce merită să-i dai o șansă seriei?☎️