in ,

AdorAdor

Catincca împărtășește cu noi niște sfaturi super utile de skincare, pe care le-a învățat ca model

Într-unul dintre TikTok-urile ei recente, Catincca, model și influencer cu experiență, a împărtășit cu comunitatea sa online un set de sfaturi prețioase pentru îngrijirea pielii – și a buzunarului. Aceste sfaturi au fost dobândite de influencer de-a lungul carierei sale de succes în industria modei și merită să fie împărtășite cu și auzite de toată lumea. Fără alte adăugiri, iată ce ne recomandă modelul:

E super important să ne hidratăm corespunzător!

Potrivit Catinccăi, unul dintre secretele sale este hidratarea. Modelul pune accentul pe urmele pe care lipsa hidratării pielii le poate lăsa pe ten și care pot fi ușor confundate cu ridurile. Așadar, o hidratare corespunzătoare este esențială, iar ea își îndeamnă comunitatea să acorde o atenție deosebită acestui aspect, pentru a nu face tenul să îmbătrânească prematur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by cat (@catincca)

Cum nu lăsăm pernele să ne fie inamici?

Un alt sfat valoros din partea modelului nostru preferat: produsele de îngrijire pe care le aplicăm pe față seara pot ajunge în pernele pe care dormim, mai degrabă decât în tenul nostru.

În acest sens, Catincca ne recomandă să investim într-o față de pernă din mătase naturală, non-absorbantă.

Așa ne asigurăm că crodusele de îngrijire pătrund eficient în piele și nu se transferă. Asta pe lângă celelalte beneficii pentru piele și păr pe care le au așternuturile de mătase.

@catincca Tipsuri care m au ajutat foarte mult😁 follow @catincca pe instagram💕 #beauty #skincare #makeup #tips #skincareadvice #ingrijireapielii #fyp #romania #5pasidebine #frumusete #misiuneatiktok #sfaturi #machiaj #rimel #pudra #matase #makeuptips #model #routine #beautyhacks #produsedemakeup #viral #piele ♬ SALSA JAM NO.1 – Jaycee Mante

Accesibilitatea e mai importantă decât luxul

Când vine vorba de produse de machiaj, Catincca a remarcat că destul de mulți artiști cu care a colaborat preferă rimelurile accesibile la preț, ușor de găsit în farmacii, în detrimentul produselor de lux. Motivul ar fi că diferența în calitatea dintre o mascara scumpă și una mai ieftină este minimă. Pentru un rezultat de calitate, spune ea, secretul ține de pensula folosită și în niciun caz de prețul produsului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by cat (@catincca)

Bye-bye, panda eye!

La final de clip,Catincca ne mai oferă un truc pentru fixarea machiajului din zona cearcănelor. Ea pune accent pe cât este de importantă pudra în evitarea a ceea ce se numește efectul de „panda eye”. Aplicarea pudrei nu doar sub ochi, ci și pe pleoapă, este cheia, spune Catincca, pentru a ne asigura că machiajul rezistă pe tot parcursul zilei, fără defecte.

Datorită Catinccăi, acum știm și noi secretele pentru o piele sănătoasă și cum să ne asigurăm că vom avea un machiaj rezistent și de calitate întreaga zi.

Ce ne-am face, oare, fără our beauty guru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fabuloasa Diana Enciu destănuie călătoria corpului ei după naștere

rareș cântă despre acea ,,Jumătate”