in

OMGOMG ExcitedExcited

Cât costă căștile wireless ale lui Chiara Ferragni? Prețul te va surprinde!

Hey, you!

Știu că îți place să stai în contact cu cele mai noi știri din lumea tehnologiei și a influencerilor. Până la urmă, ești parte din Generația Z, nu-i așa?

Ei bine, am vești super pentru tine. Chiara Ferragni a lansat un produs nou. Citește în continuare ca să vezi cât costă căștile ei wireless.

Căștile wireless – noul produs marca Chiara Ferragni

Muzica, videoclipurile sau apelurile cu cei dragi sunt extrem de importante pentru noi. Însă de cele mai multe ori, ne aflăm în situația în care trebuie să le avem în liniște. Plus că muzica hits different atunci când o asculți în intimitatea ta.

Chiara Ferragni s-a gândit la acest aspect și de curând a lansat propriile ei căști wireless. Haide să vedem câteva detalii despre acest gadget de nelipsit!

Culoarea roz 🎀

Deja nu este un secret faptul că cea mai des întâlnită culoare în brandul Chiarei Ferragni este rozul. Iar simbolul brandului ei, ochiul albastru, nu lipsește nici de pe căști.

Astfel, poți să te bucuri de calitate sonoră înaltă și de un aspect plin de vitalitate cu aceste căști.

Culoarea roz este în trend anul acesta, dar dacă este oricum culoarea ta preferată, chiar mai bine. Iar ochiul albastru îi dă un strop de personalitate accesoriului de nelipsit.

Îți las un video ca să vezi despre ce căști este vorba.

@chiaraferragni

♬ original sound – Chiara Ferragni

Preț căști

Te-ai aștepta ca un produs atât de personalizat să fie de prețul sutelor de euro, nu-i așa? Mai ales că alte branduri concurente au prețuri ridicate la produse similare (peste 150 Euro). Însă o să fii plcut surprins(ă) când afli prețul căștilor lui Chiara.

Căștile lui Chiara Ferragni sunt doar 59,99 Euro! Bine, spun eu ,,doar’’, dar știu că nu sunt tocmai accesibile. Cu siguranță nu sunt cele mai ieftine căști de pe piață, dar în comparație cu alți producători, 59,99 Euro nu este o sumă exagerată.

Plus că acest produs este foarte unic, personalizat și trendy. Mai mult poate chiar decât căștile simple scoase de Apple.

Chiara Feragni a reușit să îmbine accesibilitatea produselor de renume cu stilul său personal, îndrăgit de milioane de oameni.

Cine este Chiara Ferragni?

Am tot pomenit în sus și în jos numele ei. Dar dacă nu o cunoști deja, nu este o problemă! O să îți spun câteva cuvinte despre Chiara. Presupun că nu toți cititorii noștri urmăresc influenceri străini.

Chiara Ferragni este o italiancă de renume, care a avut un blog de modă pe vremea când noi, Generația Z, eram cu ochii în desene animate. Aceasta a reușit să dezvolte blogul respectiv într-un business de succes și acum a câștigat numeroase premii și colaborări. De asemenea, are propria ei colecție de haine și accesorii, ale căror emblemă recunoscută a devenit ochiul albastru.

Este căsătorită cu rapperul Fedez și au împreună 2 copii: Leone și Vittoria.

 

Tu ce părere ai despre căștile Chiarei Ferragni? Ai lua în considerare acest gadget?

Lasă-mi un comentariu cu răspunsul tău și bineînțeles, un pont pentru alte articole.

Bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Auzi des despre „girlfriend effect”, dar nu știi ce înseamnă? Likez.ro îți explică!

The Atlas of Beauty: Un album al frumuseții dedicat femeilor