in ,

AdorAdor OMGOMG

Caro Schaeffler este creatoare de conținut care arată ca o operă de artă vie

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Caro Schaeffler este o creatoare de conținut și model care a reușit să adune în jurul ei o comunitate formată din 189k de urmăritori pe Instagram și aproape 100k urmăritori pe TikTok.

Conținutul ei diferă în funcție de platforma pe care alege să comunice. Pe Instagram, avem ocazia să vedem o anumită latură a lui Caro.

Feed-ul ei este extrem de creativ și aesthetically pleasing. În zona de postări, direcția pe care îi place să meargă este una artsy, iar în zona de stories oferă câteva insight-uri interesante legate de activitatea ei de model și colaborările din ultima perioadă.

Hai cu mine să descoperi despre ce poze vorbesc și cum această creatoare de conținut pare să fie ruptă drintr-un tablou renascentist!⬇️

nice to meet u (again)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by caro (@caroschaeffler)

something about renaissance babys

 

View this post on Instagram

 

A post shared by caro (@caroschaeffler)

casually brought my @ysl bag to hang out in a painting with me lol

 

View this post on Instagram

 

A post shared by caro (@caroschaeffler)

Caro are trăsături faciale puternice și distinctive, dar feminine și frumoase în același timp, lucru care îi permite să fie ușor asociată cu diferite opere de artă cunoscute.🖼️

Pe TikTok, Caro se apropie mai mult de urmăritorii ei, împărtășind momente amuzante sau diferite transformări prin care a trecut. Acolo este mult mai vizibilă personalitatea ei down to earth.

Dacă nu te-am convins, poți da scrolla rapid pe Instagram-ul și TikTok-ul lui Caro. Cu siguranță, te va absorbi conținutul ei.

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Într-un carusel  emoționant de întâmplări, celebra cântăreață spaniolă Rosalía și artistul portorican Rauw Alejandro au pus capăt angajamentului lor, la doar câteva luni după ce anunțaseră logodna lor.

De ce s-au despărțit Rosalía și Rauw Alejandro?

Sânziana Negru, în interiorul restaurantului ei Condesa, din București

Sânziana Negru și-a deschis propriul restaurant în București. Vezi cum arată și unde se află localul! 😍