in

AdorAdor

Carmen Grebenișan și iubitul ei strălucesc la restaurantul din cadrul Casei Timiș 🤗

Într-un weekend plin de romantism și aventură, Carmen Grebenișan și iubitul ei, Alex Militaru, au strălucit în lumina reflectoarelor la deschiderea restaurantului Rotonda din cadrul celebrului complex Casa Timiș.

Carmen Grebenișan și iubitul ei au avut parte de gastronomie asiatică

Creatoarea de conținut a împărtășit momente magice alături de partenerul său, surprinzând privirile cu poze adorabile din timpul cinei la noul local ce abordează gastronomia asiatică.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen)

 

„Am avut multe discuții din priviri”, a mărturisit Carmen în descrierea pozelor, dezvăluind că legătura lor se traduce adesea prin gesturi și priviri complice.

Cu un zâmbet larg și o aură de fericire, cei doi au captat atenția fanilor, demonstrând că iubirea poate fi simțită și prin ecrane.

Restaurantul Rotonda, noua bijuterie a complexului Casa Timiș, a fost scena unei seri memorabile pentru Carmen și iubitul ei.

Impresii plăcute

Atmosfera a fost încărcată de o explozie de arome asiatice și de un show de muzică live, completat de momente artistice tradiționale asiatice. „A fost un show superb, iar mancarea e la alt nivel, o explozie de gusturi. M-am așteptat să fie gustos, dar a fost peste așteptări”, a împărtășit Carmen entuziasmul ei față de experiența culinară.

În descrierea postărilor, Carmen a subliniat și calitatea de 5 stele a resortului Casa Timiș, amintind fanilor că acesta a fost inclus în documentarul „Flavours of Romania” de pe Netflix.

Cu o doză de mândrie, ea a menționat că ei sunt fanii acestui documentar, ceea ce arată atașamentul lor pentru locul magic unde au petrecut weekendul.

Prezența lui Charlie Ottley

„Probabil mulți dintre voi știți deja despre acest resort. A apărut și pe Netflix, în ‘Flavours of Romania’. Noi suntem fanii acestui documentar”, a notat Carmen, adăugând un PS entuziast despre prezența lui Charlie Ottley, prezentatorul documentarului.

Cu această escapadă la Casa Timiș, Carmen și iubitul ei au transmis că momentele speciale pot fi trăite la cote înalte și în România.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen)

 

Cu spa-ul programat pentru ziua următoare, cei doi au încheiat seara admirând luminile orășelului de la înălțime. „Abia așteptăm să ajungem mâine la spa, momentan admirăm luminile orașului, la ceas de seară. Se vede foarte frumos de aici.”

Carmen Grebenișan și iubitul ei au făcut dintr-o simplă cină la Rotonda o experiență memorabilă, împărtășind cu fanii lor bucuria unui weekend plin de iubire, aventură și gastronomie de cea mai înaltă calitate la Casa Timiș.

Tu ce zici?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Emily Burghelea ne spune că primii pași în carieră se fac cu perechea de încălțări potrivită

Care-i treaba cu piesa „Backyard Beach” din serialul de desene animate Phineas și Ferb?