in ,

AdorAdor

Totul despre Carmen Chindriș: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Carmen Chindriș: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Pentru Carmen Chindriș muzica de petrecere nu a fost niciodată un gen muzical lipsit de calitate, oricât de mult l-ar respinge unii ascultători din dorința de a se prezenta ca parte a vreunei elite în rândul intelectualilor.

Cine este Carmen Chindriș?

Dacă nu știi cine este Carmen Chindriș, ei bine, ea este vocea binecunoscutului taraf care se numește Taraful Rutenilor.

Ce vârstă are Carmen Chindriș?

Cântăreața Carmen Chindriș s-a născut în anul 1990 în Sighetul Marmației. Deși are numai 34 de ani, artista este foarte matură din punct de vedere al mentalității.

De fiecare dată când a avut ocazia, Carmen Chindriș a declarat în special că nu îi pasă de gura lumii, iar asta dovedește că tânăra este asumată în tot ceea ce face, în special pe plan profesional.

Biografia lui Carmen Chindriș

Solistei Carmen Chindriș i-a plăcut încă din copilărie muzica. Își amintește că la vârsta de 7 ani a realizat acest lucru. Până la vârsta de 15 ani, tânăra Carmen Chindriș deja cânta la chitară, făcea și dansuri populare, dar era și solistă. Urma multe activități artistice pentru un copil de vârsta ei și se pare că se pricepea la toate. De asemenea, ea participa la numeroase concursuri muzicale. Sora sa a convins-o la un moment dat să se înscrie la cursurile de canto ale Școlii Populare de Arte din Sighetul Marmației, unde se născuse.

Această propunere a fost o foarte bună idée, fără de care Carmen Chindriș nu ar fi fost, poate, cine este astăzi. La doar câteva luni de la începerea pregătirii, Carmen Chindriș avea deja primul spectacol. A terminat apoi Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj, la Facultatea de Interpretare Muzicală, secția Canto. Carmen Chindriș este cu siguranță o artistă polivalentă, asta fără a mai pune la socoteală faptul că a studiat și teatrul.

 Cariera lui Carmen Chindriș

După terminarea studiilor, artista a continuat să cânte. Cu Taraful Rutenilor cântă de peste 10 ani, dar pandemia cauzată de Covid a fost cea care a aruncat alte zaruri pentru viitorul formației. Din cauză că spectacolele au fost suspendate, și fiindcă toată lumea simțea nevoia să își descrețească frunțile, Taraful Rutenilor a găsit drept soluție să treacă de la muzica interbelică și tradițională maramureșană pe care o interpreta la muzica de petrecere și manele. Asta le-a adus tuturor membrilor din taraf un mare succes în anul 2020, iar de atunci, brusc, muzica lor este mult mai mult ascultată. Singurul țel pe care îl are Carmen Chindriș pare să fie succesul pe plan muzical.

@carmen.chindris

🔴 S-a lansat pe youtube STUDIO R cea mai nouă piesă! @Taraful Rutenilor “TROTUARE” #tarafulrutenilor #trotuare #newsong #onair #live #studior #viral #foryou #fyp #youtube #carmenchindris #tiktok #fresh

♬ original sound – carmen.chindris

De asemenea, de apreciat este că nu se uită la oamenii ipocriți care se distrează pe muzica tarafului deși nu recunosc public asta. Într-un interviu, Carmen spune că nu îi e teamă de nimic și pare că trăiește doar pentru muzică:

Cânt de când mă știu, probabil m-am născut pentru muzică. Cu cât mai descopăr câte un secret despre muzică, cu atât mai mult mă face să vreau să învăț mai mult. Este un domeniu infinit. Livius este principalul „vinovat pentru toate compozițiile noastre. Ideile, de obicei, pleacă de la el. Mai completez și eu cu versuri sau idei, până ajungem la o formă finală care să ne placă. Suntem atenți la orice mic detaliu și trebuie să fim convinși sută la sută că suntem mulțumiți de produsul final, înainte de a-l publica.

Tu o știai pe Carmen? Dacă răspunsul este pozitiv, atunci scrie-ne pe „Ai un Pont?” și spune-ne ce piesă de la ea fredonezi cel mai des. Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Andreea Cipcă: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Andreea Cipcă: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Iulia Pârlea: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Iulia Pârlea: Cine este, vârsta, biografia, cariera