in ,

AdorAdor OMGOMG

Care va fi următoarea aventură marca Marilu Dobrescu?

Marilu Dobrescu a devenit în ultima vreme probabil una dintre influencerițele mele favorite. Nu doar datorită nuanței sale de păr, pe care aproape de fiecare dată o cer la salon și viziunea mea e distrusă de un ginger natural, ci și a subiectelor pe care le abordează. Îmi place super mult că abordează teme care încă sunt considerate tabu, dar nu despre asta vorbim azi.

Expediția din Coreea de Sud

Marilu a povestit într-o postare pe social media care au fost momentele de neuitat din Coreea de Sud. Spune că a cumpărat suveniruri de 400 RON cu zeul banilor ca să decoreze noua casă în care va locui cu iubitul ei. În girl math nici nu se consideră bani cheltuiți, dacă oricum te ajută să câștigi și mai mulți bani. E ca atunci când mergi la mall și nu îți cumperi nimic, așa că simți că ai primit bani. A mai povestit și despre temple și spiritualitate, despre muzeul Hello Kitty (i’m very jealous) și despre ultima generație de femei scafandru de pe insula Jeju.

Visul de a vizita Coreea de Nord

Marilu și Iustin au ajuns până la granița dintre Coreea de Sud și de Nord. Au reușit doar să observe câțiva cetățeni cu ajutorul unui binoclu. Cei doi au cumpărat și un tablou cu gardul electric care desparte cele două țări. Se pare că acesta se schimbă odată la 50 de ani. Wow, chilling.

Momentan, Marilu și Iustin pare că they’re having the time of their life. Recent, și-au cumpărat prima lor casă.

Tu o urmărești pe Marilu pe YouTube? Lemme know in the comments!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Adrian Butușină

Tot ce ar trebui să știi despre Adrian Butușină, concurent Love Island România 2023

Cine are ziua de naștere pe 14 octombrie?