in

AdorAdor OMGOMG

Care-i faza cu produsele waterproof și oare chiar merită să investești în ele? Make-up artist Andone Diana le pune la încercare. Vezi care sunt rezultatele

Machiajul reprezintă o artă prin care mulți își exprimă creativitatea și își evidențiază frumusețea naturală. O temă frecventă în lumea machiajului este reprezentată de produsele rezistente la apă, care ar promite un aspect impecabil chiar și în condiții de umiditate crescută. Dar oare merită aceste produse hype-ul și investiția financiară? Make-up artistul Andone Diana a decis să descopere acest lucru printr-un experiment captivant, prezentat într-un recent TikTok, și să împărtășească cu noi ce a descoperit.

Într-un mod plin de umor și autenticitate, Diana a comparat efectele machiajului normal cu cele ale machiajului rezistent la apă. După aplicarea produselor, a urmat o serie de teste în care a expus machiajul la apă, iar rezultatele au fost surprinzătoare.

@andonediana Cel mai fun experiment 🤣🤣 DU-MA LA DATE LA PISCINA 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻 aparent chiar functioneaza machiajele waterproof 🥰 am spus ce am folosit la sfarsit #NYXcosmeticsRomania #maccosmeticsromania #lancome ♬ Tupeista – Erika Isac

Cu o doză de curiozitate și entuziasm, Diana a descoperit că machiajul waterproof a rezistat fără cusur la provocările apei, iar machiajul normal a avut de suferit. De la „drumul de la piscină” la provocările aduse de apa din bol, produsele rezistente la apă au păstrat un aspect impecabil, fără nicio modificare semnificativă.

Cu siguranță, experimentul a stârnit interesul privitorilor, iar concluzia a fost clară: machiajul rezistent la apă are avantaje evidente în situații precum activități la piscină sau chiar ploaie. Diana a recomandat cu entuziasm produsele pe care le-a utilizat, precum varianta waterproof Epic Ink Liner de la Nyx Professional și mascara Lancôme.

Într-adevăr, acest experiment a adus la lumină eficacitatea produselor rezistente la apă, subliniind faptul că, în unele cazuri, investiția suplimentară poate fi justificată pentru a menține un machiaj impecabil în orice condiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ciao Italia! Hai să vedem unde călătorește Larisa Lupoaea 🍝

rares tocmai ce și-a lansat cea mai nouă melodie, în colaborare cu Bianca Dragomir. Tu ai ascultat-o deja?