in ,

AdorAdor OMGOMG

Care este manichiura favorită a lui Carmen Grebenișan?

Ați auzit de Russian manicure până acum? Se pare că este preferata lui Carmen Grebenișan. Influencerița a postat un reel în care își arată cea mai fresh manichiură a sezonului: unghii scurte, în nuanța unei ciocolate negre.

Ce este Russian manicure?

Nu știu dacă vă confruntați și voi cu această problemă, însă eu, de fiecare dată când încercam sa-mi fac singură unghiile, îmi depășeam forma și mereu aplicam lac de unghii și peste cuticulă.

Ei bine, probabil Russian manicure este soluția pe care o căutați și voi. Este un tip de manichiură care se axează foarte mult pe un look cât mai clean. Atenția este îndreptată și către cuticule. Finisajele sunt curate, chiar Photoshop-like, dacă manichiurista la care mergi este specializată în acest tip de manichiură.

Spre deosebire de manichiura clasică, Russian manicure nu mai are nevoie de retușuri frecvente până la următoarea programare. Firește, datorită acestor detalii fine, te poți aștepta să stai cel puțin două ore la salon pentru o astfel de manichiură.

Tehnica era populară deja de mult timp în Europa (în special în Europa de Est), iar în ultima vreme a atras atenția și fetelor din SUA datorită videoclipurilor virale de pe TikTok.

Care sunt riscurile unei Russian manicure?

Desigur, datorită atenției acordate cuticulei, aceasta este stilizată cu ajutorul unei freze electrice și, ulterior, îndepărtată. Acest lucru îi permite manichiuristei să acceseze acea zonă pentru a aplica lac de unghii sau gel sub unghie. În acest mod, manichiura este impecabilă și durează mai mult timp decât una clasică. Controversa reiese din faptul că tăierea acelei părți ale unghiei poate facilita riscul unor infecții. De asemenea, în timp, poate provoca și hiperpigmentare, în special fetelor care nu au pielea atât de deschisă.

Este foarte important să vă faceți un research înainte de a vă face o programare. Fiți foarte atente la modul în care lucrează manichiurista voastră, dar și la echipamentul pe care îl utilizează. Trebuie să folosească instrumente sterile sau de unică folosință, inclusiv forfecuța de unghii, pile și așa mai departe.

Voi ce părere aveți? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce mai citesc influencerii? Hai să afli care sunt cărțile preferate de către Marta Herascu toamna aceasta 🍂

Haide să vezi cât de frumos a fost engagement-ul Marei Ognean