in ,

Totul despre Candyboii: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Candyboii este un artist de muzică trap care a prins tare bine în rândul publicului român, în special în rândul celor tineri, majoritatea care fac parte din generația Z.

Candyboii este un artist de muzică trap care a prins tare bine în rândul publicului român, în special în rândul celor tineri, majoritatea care fac parte din generația Z.

În cazul în care ți-au plăcut piese ca „Autist” și „Așa îmi place”, ambele semnate de el, înseamnă că acest articol este pentru tine.

Hai să aflăm împreună totul despre Candyboii, începând cu cine este, care e numele lui real, ce vârstă are și, bineînțeles, nu în ultimul rând, cum arată astăzi cariera lui.

Cine este Candyboii?

Candyboii este un artist de muzică trap român. Acesta s-a născut și a crescut în Germania.

Acesta a fost prezent la Beach, Please! Festival.

Tânărul a intrat în lumea muzicală românească în 2017, devenind cunoscut pe Sound Cloud ca și Candyboii și Joaquinn.

Care este numele real al lui Candyboii?

Acest tânăr artist de muzică trap nu și-a afișat numele real în online, dar cu toate acestea, după o cercetare amănunțită, am aflat că i se mai spune și Candyboii Shawty.

Ce vârstă are artistul?

La fel ca în cazul numelui, nu am putut afla cu exactitate vârsta pe care o are Candyboii. Cu toate acestea, am analizat cu atenție pozele apărute și bănuim că vârsta lui este undeva între 20 și ceva de ani, dar, cu siguranță, până în 30.

Tu știi care este vârsta lui? Atunci dă-ne un mesaj pe „Ai un Pont?” și spune-ne. Suntem tare curioși să aflăm.

Cum arată astăzi cariera tânărului

Spre deosebire de alți trapperi români care sunt prezenți pe multe rețele de socializare, în special pe YouTube, tânărul este mai mult absent. Găsești un cont de Instagram aflat în paragină, iar pe YouTube nici nu există.

Tânărul își face cunoscută muzica prin contul de Sound Cloud, unde are 1,600 și ceva de urmăritori și 54 de piese. De asemenea, îl mai găsești și pe Music Apple.

Deși încă este la început de carieră, el a reușit să atragă atenția publicului prin stilul său unic și original. Muzica lui Candyboii Shawty este o combinație interesantă între trap, R&B și plugg, cu versuri care abordează subiecte precum dragostea, durerea și lupta cu demonii interiori.

Tu l-ai ascultat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Calinacho- Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră cover

Totul despre Calinacho: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Cedry2k- Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Cedry2k: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră