in

AdorAdor OMGOMG AmuzantAmuzant PlângePlânge CiudatCiudat SupăratSupărat

Când începe MasterChef în 2024?

Când începe MasterChef?

După un scandal cu Antena 1, unde Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut parte din juriul Chefi la Cuțite timp de ani de zile, PRO TV a anunțat acum oficial că cei 3 chefi se întorc la MasterChef, show-ul care i-a făcut faimoși.

@likez.ro

După ce au avut niște probleme cu cei de la Antena 1 și au renunțat la a mai juriza Chefi la Cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin pe ecrane ✨ de data asta, ca jurați la MASTERCHEF pe PRO TV. Știm că asta împarte internauții în 2: echipa Chefi la Cuțite VS echipa Masterchef, așa că suntem curioși tu din care faci parte 👀 #likez #likezro #chefilacutite #masterchefromania #bontea #scarlatescu #dumitrescu #antena1 #chefi #stiri #generatiaz #protv

♬ original sound – LIKEZ.RO

„Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Când începe MasterChef 2024?

Fiindcă înscrierile la MasterChef sunt încă în derulare, data începerii emisiunii încă nu a fost anunțată în mod oficial. Cu toate acestea, echipa Likez.ro a făcut cercetare și a ajuns la concluzia că noua ediție ar putea începe în toamnă, cel mai probabil în septembrie 2024.

Diferența de luni de când au anunțat că urmează un nou sezon a fost mereu de maxim 8 luni. Totodată, putem observa faptul că nu au difuzat vreodată în timpul verii, cel mai probabil pentru că audiența este destul de scăzută în acea perioadă, lumea fiind în vacanțe.

Astfel, cele mai mari șanse sunt ca următorul sezon să fie în septembrie, pentru că anunțul a fost făcut acum, în aprilie.

Mai jos poti vedea analiza noastra prin care am aflat care va fi cel mai probabil perioada de incepere a noului sezon Masterchef din 2024:

Când începe MasterChef în 2024?

Ce au spus Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu?

Reacția celor trei jurați bucătari nu a întârziat să apară. Spre exemplu,chef Sorin Bontea a mărturisit:

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)”.

De asemenea, nici Cătălin Scărlătescu nu s-a ferit să vorbească public despre această știre explozivă.

„Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a mărturisit chef Cătălin Scărălătescu.

Când începe MasterChef?
Sursă foto: PRO TV

În final, dar nu în cele din urmă, Florin Dumitrescu a zis:

„MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”.

Cum te inscri la Masterchef Romania 2024?

În cazul în care ai o pasiune pentru gătit, te poți înscrie la casting de aici.. Ai șansa să îi cunoști pe chefi și, mai mult decât atât, poți chiar să își schimbi total traseul vieții.

Noi așteptăm cu nerăbdare să vedem cum va arăta cea mai nouă ediție MasterChef, mai ales că cei trei bucătari simpatici ne sunt tare dragi.

Scrie-ne pe „Ai un Pont?” și spune-ne care este rețeta cu care te-ai prezenta în fața lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Un comentariu

Șona AIR (Artists in Residence) se apropie de finalul ediției de primăvară și anunță participanții ediției din toamnă

Șona AIR (Artists in Residence) se apropie de finalul ediției de primăvară și anunță participanții ediției din toamnă

Totul despre Denisa Matei: Cine este, Biografie, Carieră

Totul despre Denisa Matei: Cine este, Biografie, Carieră