in

AdorAdor OMGOMG

Când începe Love Island la Pro TV – și cum se diferențiază de Insula Iubirii

Love Island este un format de televiziune britanic care a beneficiat de un succes răsunător în peste 20 de țări din lume.

Pro TV a cumpărat și el formatul, iar la începutul verii am aflat că Alina Ceușan va fi prezentatoarea emisiunii. Cu toate acestea, fanii nu sunt siguri de ce presupune emisiunea și dacă se aseamănă cu alte formate din televiziunea românească.

Haide să descoperim împreună mai multe detalii despre Love Island!

Când începe Love Island pe Pro TV?

Ca să fac răspunsul mai ,,oficial’’, iată ce a spus Alina Ceușan:

„Vestea cea mare e aici! Din 1 octombrie începe Love Island România, pe VOYO, iar din 2 octombrie, puteţi urmări aventurile concurenţilor noştri pe PRO TV”.

Practic, emisiunea va face parte din grila de toamnă pe Pro TV și ne va bucura serile de toamnă. Da, cu episoade din locații exotice. 🥲

Care e diferența dintre Love Island și Insula Iubirii?

Well, aici vorbim despre o diferență semnificativă. Dacă la Insula Iubirii merg cupluri deja existente și încearcă să reziste tentațiilor de pe Insulă, Love Island este diferit.

La Love Island participă persoane între 18-30 ani și SPERĂ că o să își găsească jumătatea. Șiii că o să câștige premiul cel mare de 50.000 lire sterline.

Participanții trebuie să facă parte dintr-un cuplu ca să câștige. Sunt curioasă cât de departe vor fi în stare să meargă unii concurenți pentru premiu. Și câți dintre ei vor fi împreună și după ce câștigă.

Tu ce părere ai despre astfel de emisiuni-concurs? Crezi că se poate înfiripa dragostea adevărată sub astfel de condiții?

Spune-mi ce crezi în comentarii! Până mai aflăm alte noutăți despre emisiune, urmărește profilul oficial de Instagram al Love Island. Așa, ca să fim la curent.

Și după cum te-am obișnuit, please lasă-mi un pont pentru alte articole.

Ne auzim data viitoare, bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tu care personaj din Elite ești?

Aluziva

Cele mai importante lecții de self-care pe care le-am învățat de la Aluziva