in ,

Totul despre Camelia Bălțoi: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Camelia Bălțoi se numără printre cele mai carismatice și sexy prezentatoare de televiziune din România.

Cine este Camelia Bălțoi?

Dacă urmărești știrile sportive difuzate de postul de televiziune Antena, atunci cu siguranță ai văzut-o deja pe Camelia Bălțoi pe micul ecran.

Ce vârstă are Camelia Bălțoi?

Camelia Bălțoi s-a născut în Mehedinți, Drobeta Turnu-Severin, în zodia vărsător. Ziua ei de naștere este pe 1 februarie 1989, deci are frumoasa vârstă de doar 35 de ani.

Biografia Cameliei Bălțoi

Carmen Bălțoi s-a născut într-o familie în care mama era profesoară de română, iar tatăl ofițer de poliție. Atât Camelia Bălțoi, cât și sora sa, Simona, au fost  încurajate să facă în viață ce își doresc. Se pare că frumoasa Camelia Bălțoi a visat de mică să urmeze o carieră în domeniul televiziunii.

Prezentator de știri îmi doream să mă fac, asta spuneam încă de mică. Mă uitam cu mama și cu mătușa mea la televizor și eram uimită de ce vedeam, îmi plăceau prezentatoarele pe care le vedeam la TV și le spuneam că mi-ar plăcea să ajung și eu ca ele. Le mai spuneam mamei și mătușii că sigur o să ajung, declarase Camelia Bălțoi, într-un interviu pentru Antena Sport.

Camelia Bălțoi a fost un copil cuminte și emotiv. De la mama ei, la care ține foarte mult pentru că este blândă și răbdătoare, a învățat să îi ajute pe cei din jur.

În București, Camelia Bălțoi a absolvit Facultatea de Drept, dar în acest timp, Camelia Bălțoi depunea CV la toate televiziunile din România despre care aflase. Își dorea foarte mult să obțină un job în domeniu. În cele din urmă, numai Digi 24 i-a răspuns și așa au urmat 10 ani de colaborare cu cei de pe post. Camelia Bălțoi nu știa, la vremea aceea, că un telefon avea să îi schimbe într-o notă atât de pozitivă traseul personal și profesional și speră ca acea veste bună, din anii studenției, să îi vegheze întreaga carieră.

Camelia este și iubita regizorului Florin Botea. Cei doi s-au cunoscut la un bal al bobocilor, unde amândoi făceau parte din staff. Ea prezenta balul bobocilor, iar el filma. Acum, cei doi se pot lăuda de peste 10 ani cu o relație care funcționează perfect. În rest, viața privată a talentatei prezentatoare Camelia Bălțoi este expusă foarte puțin în mass-media. Ea preferă să fie discretă în legătură cu viața pe care o are în afara platoului, iar asta trebuie să aibă mare legătură cu firea ei emotivă și rezervată pentru care era atât de bine știută în familie.

 

Cariera Cameliei

După cum menționam anterior, Camelia a urmat studiile de la Facultatea de Drept. Cu toate acestea, nu a simțit că are chemare către o carieră în această direcție. Așadar, tocmai când urma să se desfășoare examenul la magistratură, Camelia Bălțoi încerca să găsească un job în televiziune și își depunea CV la fiecare companie TV.

Astfel a reușit să colaboreze cu Digi timp de 10 ani, apoi cu Antena și cine știe unde o vor duce drumurile, mai departe, în cariera sa în televiziune? Pentru moment, în ciuda tinereții sale, Camelia promite foarte mult din punct de vedere profesional.

Tu știai cine este Camelia până să citești acest articol? Scrie-ne pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare. Așteptăm cu nerăbdare răspunsurile voastre și, de asemenea, așteptăm sugestii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Jazz in the Park 2024: Când se ține, unde, program și artiști

Totul despre Jazz in the Park 2024: Când se ține, unde, program și artiști

Totul despre Anca Alexandrescu: Cine este, Vârstă și Carieră