in ,

Totul despre Calinacho: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Calinacho- Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră cover

Calinacho este unul dintre artiștii români care a prins super bine în rândul tinerilor. El a intrat în lumea muzicală și a atins publicul larg cu melodiile lui. Dacă și tu l-ai ascultat și ți-a plăcut, ei bine, acest articol este pentru tine.

Parcurge textul până la final și află totul despre Calinacho, de la cine este până la care e numele lui real, ce vârstă are artistul și cum arată astăzi cariera lui.

Hai să aflăm împreună totul despre Calinacho.

Cine este Calinacho?

Inițial, Calinacho nu a devenit cunoscut publicului prin muzica lui, ci prin seria „Poliția YouTube-ului”, pe care a demarat-o în 2016, prin care critica creatori de pe platformă, atât români, cât și străini.

Mai mult, acesta a apărut în sute de videoclipuri și chiar în ipostaza de gamer alături de prieteni de-ai lui care activau și ei pe propriile canale de YouTube.

Abia un an mai târziu, în 2017, acesta a lansat prima piesă de muzică rap, anume „Două cuburi”, în colaborare cu Jamie. Cei doi și-au propus să lanseze un mixtape, însă l-au anulat și au lăsat în urmă două single-uri și două „disstrack-uri” adresate unor creatori de conținut și prezentate în episoadele din controversata serie.

Care este numele real al lui Calinacho?

Numele real al lui Calinacho este Călin Alexandru Hasnaș. Acesta nu s-a ferit să-și facă numele de naștere public, chiar dacă este cunoscut sub un pseudonim.

Ce vârstă are artistul de muzică rap?

Călin Alexandru Hasnaș s-a născut în data de 7 aprilie, deci abia a fost ziua lui. Tânărul a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani.

Tu îți împarți ziua de naștere cu artistul? Scrie-ne și spune-ne pe „Ai un Pont?”.

Cum arată azi cariera lui Călin Alexandru Hasnaș?

În 2018, artistul a lansat „la mișto” piesele „Aia zic” și „Bad Bitch”. Acesta a menționat că niciuna nu trebuie luată în serios, fiindcă au fost concepute stric pentru amuzament. Tânărul a luat puțin mai în serios cariera muzicală la finalul acelui an când, la invitația lui Maidan, au compus împreună melodia „Lux”.

Calinacho a continuat să lucreze cu Foreign Boys. El și-a exprimat dorința de a lansa un mixtape. Cu toate acestea, datorită faptului că a explorat alte genuri muzicale și pentru că a tot evoluat din punct de vedere artistic, mixtape-ul a fost amânat lună după lună până a fost conturat în albumul său de debut, PPC, lansat pe 6 ianuarie 2020.

În 2019, tânărul a pus bazele conceptului „Femei băutură necaz”, pe care l-a definit ca un „trapsoul de România”. În 2022, Călin Alexandru Hasnaș a lansat cel de-al treilea album „Într-o bună zi o să fim bine”. Proiectul a fost realizat în întregime în colaborare cu producători din România, dintre care cel mai mult a contribuit Amtilb, creditat și ca Executive Producer.

Unul din cele mai recente proiecte a fost EP-ul „Ultima noapte de dragoste”, care a fost lansat pe 21 aprilie 2023, chiar de ziua lui, pe 7 aprilie 2023.

Spre deosebire de alți tineri trapperi români, Calinacho nu este și creator de conținut, cu toate că așa a început să fie cunoscut publicului larg. Pe YouTube, acesta a strâns o comunitate de 131 de mii de abonați, iar prin Instagram, unde are aproape 42 de mii de urmăritori, acesta ține legătura cu fanii lui.

Spre exemplu, anul trecut, referitor la cel mai recent proiect, acesta a postat pe Instagram un anunț surpriză, prin care a fost dezvăluit atât data de lansare al EP-ului, cât și un tracklist însoțit de câteva notițe personale.

Tu l-ai văzut? Dă-ne un mesaj în Social Media și spune-ne. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm cum ți s-a părut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Bitză- Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră cover

Totul despre Bitză: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Candyboii este un artist de muzică trap care a prins tare bine în rândul publicului român, în special în rândul celor tineri, majoritatea care fac parte din generația Z.

Totul despre Candyboii: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră