in ,

AdorAdor

Totul despre Călina Adămescu: Cine este, Vârstă, Zodie și Carieră

Descoperă acum mai multe detalii despre vârsta, zodia, dar și ce studii a urmat creatoare de conținut din Cluj, Călina Adămescu!

Totul despre Călina Adămescu Cine este, Vârstă, Zodie și Carieră

Călina Adămescu se remarca ca fiind una printre puținele creatoare de conținut digital care activează în Cluj-Napoca. Cu o comunitatea de peste 30K de oameni care îi urmăresc cu interes conținutul, sferele asupra cărora își pune amprenta proaspăta influenceriță sunt beauty, travel și fashion.

Cine este Călina Adămescu?

Călina Adămescu este un micro-influencer (între 1,000-100,000 de urmăritori) a cărei creativitate în crearea de conținut digital se concentrează și remarcă în special în sfera de beauty. Pe lângă tușele ei creative distinctive, ceea ce mai atrage atenția asupra Călinei este frumusețea cuceritoare, care a fost comparată de un utilizator de pe TikTok cu cea a actriței Hailee Steinfeld, iar noi putem vedea clar asemănările între cele două.

Sursă imagini Instagram: @calinaadamescu

Ce vârstă are Călina Adămescu?

Călina are în prezent 23 de ani, fiind născută pe 4 aprilie 2000, în Deva, Hunedoara, sub zodia Berber. So, foarte aproape ea urmează să-și sărbătorească aniversarea de 24 de ani. We are excited about this!🤩✨

Este într-o relație Călina Adămescu?

Călina nu a oferit foarte multe detalii despre viața ei privată în general. În ceea ce privește statusul ei relațional, nu este declarat în mod evident, dar putem intui din postările ei că vacanțele din diferite destinații și le petrece alături de o persoană specială inimii ei.

Ce studii și experiență profesională are Călina Adămescu?

Călina is the perfect match between brain and beauty.😍 Originară din Deva, ea a terminat Colegiul Național „Decebal”. În ceea ce privește studiile universitare, și le-a continuat la Cluj, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, specializarea Tehnică Dentară, între 2019 și 2022. Iar, din februarie 2023 lucrează part-time ca Junior Account Manager, în cadrul Sag Media Communications, respectiv se ocupă cu crearea de conținut online.

Ce tip de conținut postează Călina Adămescu?

După cum am menționat și anterior, sferele în care se învârte frumoasa creatoare de conținut sunt beauty, fashion și travel. Fiind la început de drum, putem observa că încă se află în etapa de testare, iar majoritatea materialelor distribuite reflectă pasiunile sau evenimentele din viața ei, cum ar fi călătoriile în diferite țări. Câteva țări pe care le-a vizitat până în momentul de față, sunt: Italia, Ungaria, Austria și Turcia, iar curiozitatea noastră este unde va avea loc următoarea vacanță.

Sursă imagini Instagram: @calinaadamescu

În ceea ce privește activitatea ei pe TikTok, este relativ nouă, deschizându-și contul în 2020. În acel spațiu a început să împărtășească noua ei pasiune, decorarea huselor de telefon, pe care chiar le oferă și spre comercializare. Husele arată foarte bine și se pliază pe personalitatea unui Gen Z veritabil. De asemenea, ea își păstrează totuși tușa unitară, postând diferite beauty hacks, makeup tutorials și fashion inspo’s.

 

@calinaadamescu Se apropie sezonul estival! 🥳 Eu zic că e cazul să ne facem stocul la eyelinere. 😉 Negre, albe sau colorate… important e să fie pigmentate! Bineînțeles că am și o recomandare pentru voi. ✨ Am testat recent câteva eyelinere din colecția Epic de la @nyxcosmetics_ro și am fost foarte încântată de ele. Sunt pigmentate și rezistente, perfecte pentru nopțile de festival! ⚡️ Pentru primul eye look am folosit: 🩵 Epic Wear liner stick – turquoise storm 🤍 Epic Wear liner stick – pure white Al doilea eye look: 🖤 Vivid Matte – black ❤️ Epic Smoke Liner – brick fire Ultimul eye look: 🖤 Epic Ink Liner – black 🖤 Epic Smoke Liner – black smoke Care este look-ul tău preferat? 1️⃣, 2️⃣ sau 3️⃣? #NYXcosmeticsRomania #EpicEmpire ♬ sunet original – Călina Adămescu

Unde o găsim prezentă pe Călina Adămescu?

Până în momentul de față, Călina poate fi găsită pe: Facebook (Călina Adamescu ), LinkedIn (Călina Adămescu), TikTok (@calinaadamescu) și Instagram (@calinaadamescu), iar cea mai mare vizibilitatea având-o în mod indiscutabil pe ultima platformă menționată.

Cu pași înceți, dar siguri, Călina își clădește propriul nume în spațiul online românesc. Creativitatea cu care reușește să dea o notă originală conținutul ei, este de apreciat și așteptăm să vedem cu ce va mai reuși să ne surprindă creatoare de conținut digital în viitor.

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Alina Boda: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Alina Boda: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Rovision Cum Arată Evoluția Carierei Sale în Online

Totul despre Rovision: Cum Arată Evoluția Carierei Sale în Online