in

AdorAdor

Cum arată 3 zile în Barcelona prin ochii Andreei Suciu? 📸

Îți spunem noi: cap-ti-vant! 😭

Mie personal îmi era dor să văd un travel photo dump de-al Andreei Suciu. Are un fel al ei extrem de fresh de a captura lumea din jurul ei – e cumva estetic și haotic în același timp, de-a dreptul hipnotizant.

Îmi plac maxim postările ei din Bucureștiul pe care am ajuns să-l știu și să îl îndrăgesc ca pe un prieten de nădejde – și cu care, mi se pare mie, și ea are aceeași relație.

Însă atunci când vine vorba de a fotografia orașe străine, în special în care încă nu am fost, mi se pare că are un talent aparte de a le surprinde ca un hibrid între un turist și un localnic, în așa fel încât te face să mori de curiozitate să le vezi și tu cu proprii ochi.

În ceea ce privește Barcelona, nu încape îndoială; Andreea ne-a stârnit tuturor o nostalgie aparte pentru un oraș în care poate nici nu am ajuns încă.

Cred că totul a început de la cele câteva poze extrem de simple din unghere nu foarte specifice ale apartamentului în care a stat, cât timp a vizitat orașul. Cadrele erau destul de curpinzătoare, cât să îți dea senzația unui cămin, dar suficient de vagi încât să poată părea că oricine ar putea locui acolo – inclusiv tu, într-o altă viață sau într-un viitor nu se știe cât de apropiat.

Fotografiile cu mesele delicioase pe care le-a mâncat Andreea în Barcelona, destul de complexe cât să te facă să-ți fie poftă, dar suficient de simple cât să pară că cineva de vârsta noastră chiar mănâncă așa ceva și în asemenea localuri, au ajutat și ele la conturarea acestui sentiment general pe care l-a dat postarea ei.

Iar smoothie-ul acela roz pe mine m-a dus, dintr-un motiv sau altul, imediat cu gândul la Nectar. 🙂

Fotografiile cu orașul cred că au fost, totuși, the ones that sealed the deal. Aveau în ele atractivitatea asta occidentală, a unui vest nu atât de sălbatic, dar care te așteaptă să îl descpoeri, însă nu păreau deloc turistice.

Cred că în asta constă mai tot farmecul postărilor ei – și al acesteia în mod special -, în felul în care Andreea reușește să îți, să îmi, să ne arate un oraș nou într-un mod care pare aproape familiar. Fotografiile ei par că fac parte din jurnalul digital al oricărui tânăr care locuiește în Barcelona și își documentează viața sa monotonă, dar totuși fermecătoare de zi cu zi.

Cam asta e ceea ce face postările Andreei – și pe aceasta, mai ales – atât de speciale: caracterul relatable pe care se bazează pentru a spune o poveste. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 15 – 21 ianuarie: clasamentul zodiilor cu cele mai multe oportunități

Marilu Dobrescu și iubitul ei, Iustin Petrescu, au devenit un cuplu care aduce o explozie de bucurie și aventură în fiecare colț al lumii.

Pe unde mai sunt Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu?