in ,

AdorAdor OMGOMG

Călătorie cu peripeții. 😯 Prin ce aventuri a trecut Adela Popescu atunci când a vizitat-o pe Delia în Bangkok!

Aventura exotică și plină de inovație a Adelei Popescu și a Deliei în Bangkok s-a dovedit a fi un amestec de surprize și descoperiri neașteptate. Reuniunea din Thailanda a avut un start inedit pentru cele două vedete, și soții lor.

Un început interesant

Povestea începe cu o întâlnire programată după o escapadă într-o insulă exotică.

Spiritul aventurier i-a condus la Bangkok, unde cazarea planificată inițial a suferit o schimbare neașteptată.

Un pic amuzată, Adela împărtășește cum, la sosire, recepția hotelului i-a privit puțin ciudat, iar locul destinat lor a fost la ultimul etaj, unde se aflau doar câteva camere privilegiate cu acces la o piscină privată.

Muzică sub apă?

Atmosfera a fost plină de un farmec inedit: un mic dejun comun pentru acele câteva camere selecte, iar intrarea în piscină a dezvăluit o surpriză uluitoare – muzică subacvatică! Fiecare sesiune de înot era însoțită de o coloană sonoră subacvatică, o experiență deosebită, în care se puteau bucura de liniște și relaxare totală.

Totul a fost plin de momente unice, surprinzătoare și de entuziasm, iar paharele de șampanie au adus un plus de lux și distracție experienței deja fabuloase. Aventura lor în Bangkok a fost mai mult decât o simplă călătorie – a fost o experiență cu adevărat uimitoare, iar amintirile le-au rămas întipărite ca o poveste de neuitat a călătoriei lor prin Asia.

Adela a povestit întreaga lor experiență în cadrul unei apariții la ProFM. So tune right in, dacă vrei să auzi povestea direct din gura unuia dintre personajele principale.

@profmromaniaAdela Popescu despre vacanța in Bangkok, unde a întalnit-o pe Delia Nu uita că ne auzim la PROFM de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00, cu Drăcea, Ralu și Bogdan🔥♬ sunet original – PROFM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine e MidoriStars, prima artistă din România care a scris și cântat în japoneză? Hai să afli!

Olivia Addams lansează “Dangerous”, o reprezentare muzicală perfectă a spontaneității