in ,

Totul despre Bvcovia: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

totul despre bvcovia cine este nume real varsta cariera

Bvcovia este un cunoscut trapper român. Acesta a impresionat publicul român cu diferite melodii, în special tânărul public, cel care face parte din generația Z, așa cum sunt și eu, așa cum probabil ești și tu, cel care citește aceste rânduri.

În acest articol vom afla totul despre Bvcovia, de la cine este, până la care e numele lui real, ce vârstă are și, bineînțeles, cum arată astăzi cariera artistului.

Parcurge articolul până la final și află totul despre acest artist de muzică trap.

Cine este Bvcovia?

Nu, nu este vorba despre George Bacovia, ci despre un tânăr artist care s-a remarcat în muzica trap, cu zeci, putem vorbi chiar de peste 100 de piese care au atins publicul.

Acesta a luat primul contact cu muzica în copilărie, apoi a activat pe rețelele sociale ca MCHH. La început, prin 2009, artistul își lucra singur materialele muzicale, apoi le urca pe YouTube. Mai târziu, prin acest intermediu, a ajuns să lucreze cu Puglife Entertainment.

Tot în acel an, a lansat și primul mixtape – „Romania”, după care au urmat  încă 3 materiale, mai exact „File de poveste” și „Iad sau Rai”, iar „Tânăr pentru totdeauna” a apărut în 2016, alături de multiple single-uri și videoclip-uri.

@bvcoviaofficial

♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti

Tot în 2016 a lansat și prima piesă în colaborare cu Puglife Entertainment, piesa „Weeda”, pentru care a colaborat cu Keed, membru Satra B.E.N.Z.

Artistul a continuat colaborarea cu Puglife Entertainment, iar în anul 2017 a lansat piesa „Ochii mei”, cea care l-a propulsat în lumea muzicii.

Care este numele real al lui Bvcovia?

MCHH, la fel ca Bvcovia sunt pseudonime. Numele real al artistului de muzică trap este Raduly Ioan Marian.

Tu știai asta?

Ce vârstă are Bvcovia?

Tânărul artist nu și-a ferit vârsta de ochii publicului, așa cum nu a făcut nici cu numele său real.

Acesta s-a născut în data de 4 ianuarie, în Sfântu Gheorghe și are frumoasa vârstă de 31 de ani. Spre deosebire de tinerii lui colegi, Bvcovia a ajuns și la o maturitate muzicale, căpătând mult mai multă experiență.

Cum arată cariera artistului

Pentru trapper, anul 2018 este cel al schimbării. Atunci a luat decizia de a schimba numele de MCHH în Bvcovia și, mai mult decât atât, a lansat și piesa „Mă simt ca Bvcovia”, care a avut un uriaș succes pe internet și nu numai.

La scurt timp, acesta își lansează și primul album din carieră, „Pe trap”. Un an mai târziu, el a părăsit Puglife Entertainment devenind artist independent.

După aproximativ jumătate de an de la încheierea colaborării cu Puglife Entertainment, Bvcovia a lansat primul său album independent, Lego. Pentru acel album a colaborat cu artiști precum Azteca, Yakki sau Lino Golden. Albumul a intrat pe locul 2 pe Apple Music la categoria Top Albums la câteva ore de la lansarea acestuia.

@bvcoviaofficial

Nu mai pot sa ma distrez in studio de unii ca iau totul prea personal 🥲😃

♬ sunet original – Bvcovia – Bvcovia

Artistul a continuat să lanseze piese, dar, mai mult decât atât, el nu este doar un cântăreț de muzică trap, ci și un creator de conținut. Pe lângă canalul de YouTube, un fel de casă pentru muzica lui, unde a reușit să strângă o comunitate de 447 de mii de abonați, Bvcovia este deosebit de activ pe rețelele sociale. Spre exemplu, pe Instagram a strâns o bază solidă de 325 de mii de urmăritori, iar pe TikTok are aproape 450 de mii de urmăritori. Acolo, pe lângă muzica pe care o cântă, Bvcovia răspunde la tot felul de provocări, dar face și clipuri haioase pentru comunitatea lui.

Mai mult, pe site-ul lui, fanii își pot achiziționa și produse personalizate cu Bvcovia. De la tricouri până la postere.

Tu îl urmărești? Dacă răspunsul tău este da, atunci spune-ne asta pe „Ai un pont?”. Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

INNA prezintă „El Pasado”, cel de-al doilea album în limba spaniolă compus integral de artistă

INNA prezintă „El Pasado”, cel de-al doilea album în limba spaniolă compus integral de artistă

Se apropie festivalul Beach, Please! 2024, cel mai așteptat eveniment pentru tineri

Se apropie festivalul Beach, Please! 2024, cel mai așteptat eveniment pentru tineri