in

AdorAdor OMGOMG

Bucle Old Hollywood făcute acasă? Danielle Marcan ne învață cum să le facem perfect! 😉

În lumea modei și a frumuseții, anumite stiluri și tendințe revin ciclic, iar buclele de tip Old Hollywood sunt din nou în centrul atenției.

Acest look iconic a fost răsplătit cu o reînviere în lumea modei, iar influencerii de frumusețe se întrec în a arăta cum să obții acest stil clasic la tine acasă.

Danielle Marcan, beauty influencerul cu un simț impecabil al stilului, a creat recent un tutorial detaliat pentru a-ți arăta cum să obții aceste bucle uimitoare, etalând feminitatea și eleganța vremurilor de altădată, totul la tine acasă.

Ce sunt buclele de tip Old Hollywood?

Ei bine, acestea sunt buclele bogate, rotunde și strălucitoare care au fost în vogă în epoca de aur a Hollywood-ului, fiind purtate cu mândrie de iconicele actrițe precum Marilyn Monroe, Rita Hayworth sau Elizabeth Taylor.

Simplu, dar sofisticat, tutorialul creat de Marcan oferă pași clari și trucuri utile pentru a obține acele bucle irezistibile. De la pregătirea părului și utilizarea corectă a produselor de coafat, până la tehnica utilizării ondulatorului pentru a obține acea buclă rotundă și finisarea perfectă a look-ului, tutorialul este o sursă de inspirație pentru oricine dorește să aducă această eleganță clasică în stilul său de zi cu zi.

A timeless charm

Fascinația pentru buclele de tip Old Hollywood poate fi explicată prin farmecul atemporal pe care îl aduce acest stil. Coafura surprinde un echilibru perfect între glamour și aspectul clasic, iar revenirea acestei tendințe arată că moda se inspiră întotdeauna din trecut, aducându-l în prezent, într-o formă mai mult sau mai puțin actualizată, după caz.

De la covorul roșu la evenimentele elegante, acest stil a fost din nou adoptat și adorat de femeile din întreaga lume. Într-o eră a versatilității și a libertății de exprimare, buclele de tip Old Hollywood reprezintă o întoarcere la eleganța clasică și la frumusețea eternă.

@daniellemarcan old hollywood hair using the dreamland @ghd christmas collection #hair #partyhair #grwm #ghddreamland #giftthelegendofghd ♬ original sound – MS. MAVERICK MUSE

Tutorialul creat de Danielle a oferit oportunitatea perfectă de a învăța secretele acestui stil iconic, aducând astfel o notă de rafinament în rutina de frumusețe a celor care doresc să adopte această tendință clasică. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 4 noiembrie?

Merită să îți cumperi Airwrap Multistyle Complete de la Dyson? Aflăm de la Maria Zvinca 🤫