in

AdorAdor

Brand Power Summit 2023, conferința despre sustenabilitate și implicarea brand-urilor, are loc în 10 noiembrie la București!

Brand Power Summit, conferința de leadership în comunicare și marketing, va avea loc pe 10 noiembrie, la Hotel JW Marriott din București. Timp de o zi, vorbitorii invitați vor oferi idei noi și soluții concrete pentru acțiuni de marketing responsabile, campanii cu real impact în societate și o relație autentică și transparentă cu publicul.

Facem parte din Gen Z, iubim distracția și comunicarea, dar uneori, comunicarea se poate transforma într-o carieră sau chiar într-un business. Important este să fii deschis la nou și să experimentezi, să vrei să înveți.

Dacă iubești Social Media, promovarea și tot ce ține de zona marketingului și dorești să pătrunzi în acest domeniu profesional, noi îți recomandăm să mergi la Brand Power Summit.

Brand Power Summit: cu cine te întâlnești

La această ediție vor fi prezenți mai mulți vorbitori. De la oameni de PR și antreprenori, în data de 10 lasă-te inspirat de poveștile tuturor acestor oameni minunați:

 • Anca Ungureanu – MARKETING & COMMUNICATION DIRECTOR UNICREDIT BANK
 • Simona Panait – MARKETING DIRECTOR SAMSUNG ROMANIA
 • Diana Tănase – MARKETING DIRECTOR MASTERCARD ROMANIA
 • Cristina Avram – HEAD OF MARKETING AVON ROMANIA
 • Raluca Vidrașcu – TEAM LEAD MANAGER YOXO
 • Ștefania Diaconu – SENIOR BRAND MANAGER ALPRO DANONE ROMANIA
 • Ilinca Nițu – DATA INTELLIGENCE BUSINESS GROWTH DIRECTOR PUBLICIS GROUPE
 • Dana Dobrescu – CORPORATE & GOVERNMENT AFFAIRS MANAGER MONDELEZ ROMANIA
 • Andrei Bălan – HEAD OF STRATEGY MRM ROMANIA
 • Adina Vlad – MANAGING PARTNER UNLOCK MARKET RESEARCH
 • Ing Cezar Alexandru Vlăduț – VICE RECTOR UTCB
 • Laura Roșca – QUALITATIVE RESEARCH DIRECTOR ISENSE SOLUTIONS
 • Dan Bondrea – CREATIVE DIRECTOR GODMOTHER
 • Cristian Manafu – CONFERENCE ORGANIZER

Tu cu cine ți-ai dori să stai de vorbă din această listă?

Ce afli de la Brand Power Summit

În această ediție Brand Power Summit vei afla cum au reușit companii mari de pe piață să își adapteze strategia de comunicare și mai ales cum s-au apropiat de nevoile și așteptările clienților lor.

Companiile au acum în față un consumator educat și implicat, care își dorește să vadă acțiuni etice și sustenabile din partea brand-urilor. Consumatorii vin în fața brand-urilor și cer implicare.

Mai mult, poți asculta practicieni din comunicare, marketing și advertising, care sunt recunoscuți pentru viziunea lor și implementarea unor campanii inovatoare sau curajoase pe piața locală. Chiar dacă situația actuală a adus mari provocări companiilor, invitații la Brand Power Summit au reușit să iasă în evidență cu campanii relevante și cu ecouri în rândul publicului larg.

Cum te înscrii

Completează formularul de pe site pentru a te înscrie la Brand Power Summit. Costul participării este de 90 euro + TVA. După completarea formularului, vei primi un mesaj pe e-mail cu confirmarea participării.

De asemenea, din păcate, locurile gratuite destinate creatorilor de conținut și reprezentanților media s-au epuizat. În cazul în care ai un blog sau scrii la o publicație, poate ai mai mult noroc la următoarea ediție.

Deci, cât de mult aștepți să înceapă Brand Power Summit? Noi abia așteptăm să aflăm cum a arătat evenimentul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 6 noiembrie?

De ce vom fi mereu cu gândul la relația lui Jesse Rutherford și Devon Lee Carlson?