in ,

OMGOMG

Bordea discută experiența divorțului de fosta lui soție, check this out 😔

Cătălin Bordea, maestrul umorului și unul dintre cei mai iubiți comedianți români, a deschis ușa secretelor din viața sa personală într-un podcast captivant condus de Speak, lăsându-ne să aruncăm o privire în culisele divorțului său de fosta soție, Livia.

Într-o conversație relaxată și sinceră, Bordea a împărtășit câteva insight-uri surprinzătoare despre această perioadă tumultoasă din viața sa.

Ce a spus Cătălin Bordea la podcast?

Deși divorțul a fost un subiect intens mediatizat, Bordea a ales să rămână elegant și respectuos în discuția despre relația sa cu Livia, chiar și după dezvăluirile ulterioare.

„Am aflat cu doar două zile înainte să fie publicat articolul la ziar”, a spus Bordea, arătând că a fost lovit de surpriză de această descoperire neașteptată.

Cu o onestitate care i-a caracterizat întotdeauna discursul, Cătălin Bordea a explicat că el și Livia au fost împreună până la procesul de divorț, subliniind complexitatea și delicatețea situației.

Nu a fost ceva la care el s-a așteptat

„Nu m-am așteptat niciodată. Deși cei apropiați au pus întrebări, (Livia) a negat întotdeauna.”

Comedianul a aruncat lumină și asupra faptului că Livia și Spike erau împreună de mai mult timp decât s-a crezut inițial. „(Ei) erau (împreună) de mai de mult. Nu știu exact timpul anume.”

În ciuda dezvăluirilor ulterioare și a aparentelor provocări emoționale, Bordea a fost remarcabil de cavaler în privința fostei sale soții.

„De la știrea oficială, nu am mai încercat să vorbesc (cu Spike). Eram la Praga și am fost sunat de cei de la ziar ca să mă anunțe că vor da știrea.”

Cu o atitudine calmă și rezonabilă, Cătălin Bordea a reușit să rămână autentic și sincer în fața adversităților, oferindu-le fanilor o privire rară în viața sa personală.

Echilbrul între umor și viață reală

Desigur, Bordea a arătat încă o dată că, chiar și în mijlocul unei furtuni mediatică, poate păstra un echilibru de înțelepciune și umor care îl definește atât de bine.

Cine știe ce surprize mai pregătește maestrul comic pentru fanii săi în viitorul apropiat? Oricum ar fi, Cătălin Bordea rămâne mereu o sursă de inspirație în gestionarea cu stil a provocărilor vieții.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bordea (@bordeacatalin)

 


Noi îi urăm the best în această perioadă complicată! 🫶🏼😔

Tu ce părere ai despre situația asta?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 9 decembrie?

Care este faza cu Kendall Jenner și Bad Bunny? Vezi aici