in ,

AdorAdor

Bookfest 2024: Când se ține, unde, program

Bookfest 2024: Odiseea printre rafturi pline de povești

Bookfest 2024: Când se ține, unde, program

Pentru cititorii pasionați, sfârșitul lunii mai aduce un eveniment cultural la fel de așteptat ca o reuniune cu un personaj drag dintr-o carte îndrăgită: Salonul Internațional de Carte Bookfest.

Ajuns la cea de-a XVII-a ediție, Bookfest promite o adevărată odiseea printre rafturi pline de povești, gata să transporte orice vizitator pe meleaguri literare fantastice.

Unde se ține Bookfest?

Dacă sunteți dintre aceia care găsesc alinarea în mirosul de carte veche și fiorul explorării a paginilor neatinse, atunci perioada 29 mai – 2 iunie 2024 trebuie notată cu litere de aur în calendar.

Când?

Romexpo, Pavilionul B2, se va transforma într-un portal magic către lumi imaginare, unde personajele literare prind viață printre rafturi burdușite cu nenumărate titluri.

Aici vei fi întâmpinat de peste 150 de expozanți din țară, editori consacrați, librării primitoare și distribuitori de carte dornici să împărtășească pasiunea pentru lectură. Standuri tematice dedicate literaturii române și străine, beletristicii și non-ficțiunii te vor ademeni cu titluri clasice atemporale și noutăți editoriale care abia așteaptă să fie descoperite.

Nu contează vârsta sau preferințele literare, Bookfest are ceva pentru fiecare cititor.

Ce este Bookfest?

Bookfest nu se rezumă însă la o simplă expoziție de carte. Este o adevărată sărbătoare a lecturii, un spațiu vibrant unde dialogul cultural, descoperirea și bucuria de a citi se împletesc armonios. Organizatorii au pregătit un program bogat de evenimente care va stârni interesul tuturor iubitorilor de carte. Lansări de carte așteptate cu nerăbdare vor oferi ocazia de a afla direct de la autori povestea din spatele creației lor.

Sursă Imagini Instagram: bookfest.ro

Dezbaterile literare te vor provoca la reflecție și îți vor îmbogăți paleta culturală. Întâlnirile cu autori români și internaționali pe care îi admiri de mult timp vor fi cu siguranță momente memorabile. Pentru cei mici, atelierele creative vor reprezenta o poartă de intrare în lumea fascinantă a literaturii, iar spectacolele cu tematică literară vor adăuga o notă artistică aparte întregii experiențe.

Orice sărbătoare a cărților nu ar fi completă fără reduceri și oferte speciale care să te ajute să-ți îmbogățești biblioteca personală. Bookfest 2024 te așteaptă cu brațele deschise și cu volumele preferate la prețuri avantajoase, transformând astfel lectura într-o adevărată comoară accesibilă.

Pentru a-ți organiza vizita cât mai eficient și a profita din plin de tot ce are de oferit Bookfest, consultați programul evenimentelor pe site-ul oficial sau rețelele de socializare ale evenimentului.

Achiziționarea biletelor

Îți recomandăm să achiziționezi biletele online pentru a evita cozile la intrare. De asemenea, nu uita să vii și cu: pantofi comozi pentru a putea explora comfortabil rafturile pline ochi cu comori literare. O geantă încăpătoare va fi aliatul tău de nădejde pentru a-ți adăposti achizițiile, iar pentru o experiență de neuitat, vino cu inima deschisă către lectură și cu dorința de a descoperi noi universuri literare.

Bookfest 2024 te așteaptă cu porțile larg deschise!

Dacă ai un pont, let your girl know chiar aici. Have a good day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Denisa Potecaru: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Denisa Potecaru: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Electric Castle: Când se ține, unde, program și artiști

Totul despre Electric Castle 2024: Când se ține, unde, program și artiști