in ,

AdorAdor

Totul despre Bogdan IBMFamily: Cine este, Vârstă, Nume Real, Relație

Citește acest articol și vei descoperi câteva lucruri interesante despre Bogdan IBMFamily!

Totul despre Bogdan IBMFamily

Cu un parcurs de peste zece ani în mediul online, Iordache Bogdan Marius, cunoscut pe YouTube, sub numele de Bogdan IBMFamily, a reușit să iasă în evidență prin pofta de viață pe care o are, o personalitate colorată și pasiune autentică față de cariera sa.

În rândurile care urmează, vei citi câteva dintre cele mai relevante și actuale informații despre viața youtuberului Marius IBMFamily. Așa că, rămâi alături de mine.

Cine este Bogdan IBMFamily?

Bogdan IBMFamily este content creator român, care și-a făcut debutul în lumea YouTube-ului, făcând serii de gaming și vlogging. Numele lui real este Iordache Bogdan Marius și are vârsta de 32 de ani, fiind născut pe data de 18 Iunie.

Acesta s-a născut în Mărășești, Județul Vrancea, iar în prezent locuiește în capitala București.

Poate nu știai asta, însă el este un mare iubitor al pescuitului, iar drept dovadă sunt postările pe care le face în mediul online.

Sursă Imagini Instagram: @mariusbogdan

Cariera lui Bogdan IBMFamily

Înainte de a deveni creator de conținut, acesta a fost hairstylist pentru o bună perioadă de timp, la un salon numit “Coafor Focșani Beauty Pink”.

Pasiunea pentru videoclipuri și YouTube a venit treptat, motiv pentru care el spune că a început ușor, ușor în anul 2012, urmând ca abia în anul 2016 să ia mai în serios această pasiune și să o exploateze la maxim.

Pe parcursul carierei lui, acesta a participat la numeroase evenimente dedicate creatorilor de conținut, și a colaborat cu alți youtuberi și branduri de renume, tocmai pentru a deveni cât mai vizibil în ochii urmăritorilor. Iar acest lucru a funcționat.

În prezent, acesta este și ambasador official al 11teamsports România, un store care are menirea de a prezenta cultura fotbalului, prin prisma celui mai modern magazin specializat în fotbal. Accesând website-ul lor, poți achiziționa articole vestimentare de fotbal.

Pe Bogdan IMBFamily îl poți vedea și pe canalul lui Selly, la Testul Poligraf (Detectorul de minciuni), alaturi de Danu.

De asemenea, îl poți urmări și în colaborare cu Conacu, la un challenge de fotbal, dar și într-unul din episoadele podcastului lui Conacu, unde aceștia au discutat deschis diverse subiecte.

Când a atins pragul de 1 milion de abonați pe YouTube, acesta și-a întrecut orice limită, și-a înfruntat fricile și a sarit cu parașuta.

Cel mai recent videoclip postat pe canalul lui de YouTube, îl poți urmări aici:

Cum stă Bogdan IBMFamily pe Social Media?

Pe canalul de YouTube, intitulat Bogdan IBMFamily, acesta are peste 2 milioane de subscribers. Prin intermediul acestui canal, el își propune să creeze entertainment. El a devenit cunoscut pentru videoclipuri precum „The Baloon Challenge” sau „The best pompadour haircut men’s Marco Reus”.

Aici, acesta postează content săptămânal, videoclipuri tip Provocări în public, alături de soția lui, sau în colaborare cu alți creatori de conținut, precum Selly, Theo Zeciu și alții. Toate aceste videoclipuri  ajung în medie la peste 400k vizualizări.

De asemenea, acesta face senzație și pe platforma Instagram, unde are mai mult de 500k followeri.

În cazul în care te pasionează platforma TikTok, pe Bogdan IBMFamily îl poți găsi și aici sub numele @familiaibm, unde este urmărit de peste 1 milion de oameni.

Relația lui Bogdan IBMFamily

Youtuberul este într-o relație de lungă durată cu tiktokerița, Andreea Gorgan, care are vârsta de 24 de ani. Ea este urmărită pe TikTok de aproximativ 300k de oameni, și stă bine și din punctul de vedere al aprecierilor, având 3.5 milioane likes.

În anul 2022, cei doi au făcut un pas important în relația lor, logodindu-se, urmând ca în August 2023 să se și căsătorească.

Sursă Imagini Instagram: @mariusbogdan

În cazul în care ai ceva recomandări sau gânduri, așteptăm mesajul tău în secțiunea de comentarii, iar dacă ai un pont despre Bogdan IBMFamily, aștept mesajul tău chiar aici! 😍🥰😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Vali Dobrogeanu: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Vali Dobrogeanu: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Vlad Grigorescu: Cine este, Carieră, Relație

Totul despre Vlad Grigorescu: Cine este, Carieră, Relație