in ,

OMGOMG

Totul despre Bogdan De La Ploiesti: Cine este, Nume real, Relație și Carieră

Descoperă acum numele real, vârsta, dar și cu cine își împărte nopțile unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele, Bogdan De La Ploiesti!

Totul despre Bogdan DLP: Cine este, Numele real, Relație și Carieră

Bogdan De La Ploiesti, cunoscut si drept „Bogdan DLP” este unul dintre cei mai urmăriți și ascultăți cântăreți de manele la ora actuală. Fiecare piesă în care apare cântărețul, devine instant un hit ascultat de milioane de români. În palmaresul său a adunat colaborări top cu artiști precum Florin Salam, Theo Rose, Yny Sebi sau rareș, iar cea mai nouă piesa a sa cu rareș, „Guli Guli” este pe locul #1 în Trending-ul din România, davodă stând puterea, relevanța și versatilitatea sa muzicală.

Sursă imagini: @bogdandelaploiesti

Cine este Bogdan De La Ploiesti?

O întreagă Românie a dansat pe melodiile sale la petreceri, iar la o vârstă relativ tânără Bogdan De La Ploiesti a reușit să devină unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din țară, cu piese care ajung doar numărul #1 în Trending. Aceasta afirmă despre el că este singurul manelist care nu este de etnie romă, dar pasiunea pentru acest genul muzical l-a determinat să ajungă unde este astăzi.

Dar Bogdan De La Ploiesti a spus despre el în podcastul lui Damian Drăghici că este:

„Un om care a muncit foarte, foarte mult. Un om care ai spus și tu, și-a depășit așteptările. Un om care îi mulțumește în fiecare zi lui Dumnezeu pentru tot ceea ce i se întâmplă.”

Care este numele real al lui Bogdan De La Ploiesti?

Numele real al artistului este Aldea Bogdan Marian, iar numele de scenă este inspirat de originile sale, orașul său natal, Ploiești. Din mențiunile sale legate de familie, a avut întotdeauna susținerea părinților și, de asemenea, acesta are și o soră.

Ce vârstă are Bogdan De La Ploiesti?

Bogdan De La Ploiesti are în prezent 27 de ani, fiind născut pe 25 mai 1996, sub zodia Gemeni. Din ceea ce a menționat și pe canalul său pe TikTok, atât el, cât și partenera sa actuală împărtășeșc aceeași zodie. Oare cum arată o casă împărțită de doi parteneri din zodia Gemeni?🤔😉

Este într-o relație Bogdan De La Ploiesti?

Conform tabloidelor, acesta a fost căsătorit în trecut, dar a divorțat. Recent, el a intrat într-o relație cu dansatoarea Cristina Pucean, aceștia fișându-se anul trecut împreună la hepilica lui Măruță.

Nu și-au ascuns relația, dar par destul de rezervați amândoi pe rețelele sociale în ceea ce privește afișarea relației și informațiilor despre viața lor amoroasă. Fanii care îi susțin și îi îndrăgesc, le respectă nevoia de a rămâne privați, dar adoră să îi vadă împreună în rarele ocazii.

Bogdan DLP și Cristina Pucean

Sursă imagini: @cristinapuceann

Cum a început cariera lui Bogdan De La Ploiesti?

Contrat așteptărilor, Bogdan nu și-a dorit de la o vârstă fragedă să devină cântăreț. Aceasta a făcut sport de performanță până la vârsta de 15 ani, respectiv fotbal. Timp de 10 ani a jucat și s-a dedicat întru totul acestei activități, crezând cu tărie la momentul respectiv că va ajunge fotbalist.

Chiar dacă era un fotbalist promițător, obținând trofee cu echipa naţională a României de juniori, a renunțat pentru că nu se putea susține financiar din fotbal. Tot pe la 15 ani, a început să cânte și după primele piese scoase, și-a dat seama că îi place cu adevărat să facă asta.

Cum arată activitatea muzicală a lui Bogdan De La Ploiesti?

Acum fiecare piesă a sa ajunge numărul #1 în Trending și are milioane de vizualizări, dar din ceea ce afirma cântărețul, în primii patru ani de activitate i-a fost destul de greu. Atunci nici măcar nu exista și nu avea experiența necesară ca să-și clădească propriul nume în industrie, dar a perseverat și a ajuns în punctul în care se află astăzi.

Talentul său incontensabil a fost remarcat, chiar și de unul dintre cei mai prolifici cântăreți de manele, Florin Salam. Ulterior, acesta a avut numeroase și versatile colaborări cu artiștii: Theo Rose, YNY Sebi, Alex Velea, Alessio Marco, IAN. Piesa sa în colaborare cu Lil Cagula și Gheboasă, „Dacă n-ai bani”, a fost un real succes, adunând în prezent 51M de vizualizări pe Youtube.

Pentru filmul „Buzz House – The Movie”, care urmează din luna aprilie să ruleze în cinematografele din toată țara, rareș și Bogdan De La Ploiesti au compus împreună piesa „Guli Guli”. După succesului piesei „La Tine Si La Bani”, care a adunat 52M de vizualizări pe Youtube, „Guli Guli” are un potențial de a ajunge și depăși prima colaboare, în doar 9 zile de la lansare fiind pe locul #1 în Trending.

Cum stă Bogdan de la Ploiești la nivel de cifre?

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Adriana Brașovean: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Adriana Brașovean: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Valerie Lungu Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Valerie Lungu: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră