in ,

Totul despre Bitză: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Bitză- Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră cover

Bitză este un artist de muzică rap care este cunoscut publicului larg de multă vreme. El este apreciat, în mare parte, de mileniali, dar muzica lui a reușit să depășească barierele generaționale și să ajungă și la cei mai tineri.

În acest articol vei afla totul despre Bitză, de la cine este, care e numele lui real, ce vârstă are și cum arată astăzi cariera artistului. Mai mult, vom vorbi și despre începuturile lui muzicale.

Așadar citește articolul până la final și află totul despre Bitză!

Cine este Bitză?

După cum am spus și în introducere, Bitză este un faimos cântăreț de muzică rap. Acesta este cel mai bine cunoscut pentru melodii precum „Vorbește vinul”, „Sinucidearea unui înger”, „Goana după fericire” și mai recentul „Sevraj II”, care a venit la 19 ani de la „Sevraj”.

Bitză a intrat în lumea muzicală românească pe la începutul anilor 2000. Acesta a făcut parte din trupa Ro-Mania, alături de Sorin, Ionuț și Cătălin.

În 2004, artistul a făcut un pas importat pentru cariera lui și pentru muzica rap românească. A decis să meargă pe o carieră solo și a lansat albumul „Sevraj”, care conținea 12 melodii, pe lângă care au intrat și interludii și colaborări cu Ombladon, Cheloo, Raku, Tataee, Freakadadisk, Adrian Despot, Dj Dox și K-Gula.

Ulterior, acesta a mai făcut un pas, acesta a trecut la următorul nivel de înțelegere și acceptare a acestui stil de muzică: Urban Soul.

Care este numele real al lui Bitză?

Bitză este numele de scenă. Artistul, încă de la începuturile lui, nu s-a ferit să-și facă numele real public. Deci, Bitză este Mihai Biță.

Ce vârstă are Mihai Biță?

Bitză aka Mihai Biță este considerat unul dintre pilonii importanți în dezvoltarea hip-hop-ului românesc.

Fiind de ceva timp pe piața muzicală, este destul de clar că artistul nu se mai numără printre cei mai tineri.

Acesta s-a născut în data de 8 februarie și astăzi are frumoasa vârstă de 45 de ani.

Cum arată astăzi cariera lui Bitză?

Cu toate că este de ceva timp în această industrie, Bitză ține pasul cu tot ce se întâmplă acum. Spre exemplu, artistul nu doar cântă, acesta este prezent și pe rețelele sociale unde comunică des cu fanii lui.

Spre exemplu, pe YouTube, Bitză are 124 de mii de abonați, în timp ce pe Facebook are 146 de mii de fani activi, iar pe Instagram a strâns o comunitate de peste 20 de mii de urmăritori.

De asemenea, el a prins noul val de trap și a lansat chiar o melodie alături de Bvcovia, care se numește „Dor de casă” și este pentru românii din diaspora.

Astăzi, artistul vorbește destul de des despre istoria muzicii rap în România și a făcut chiar, pentru Libertatea.ro, o incursiune în peisajul românesc în care acest stil muzical a apărut.

„E clar că sunt diferit față de cine și ce eram când m-am apucat de muzică și cred că e important să se petreacă schimbări în cariera și viața oricărui om. Din punct de vedere profesional, am încercat să învăț cât mai multe despre muzică și versuri, de la cântat la instrumente pâna la inginerie și tehnică de studio. Muzical vorbind, nu m-am ferit niciodată de abordări noi sau de influențele altor genuri în piesele mele, pe albumele mele solo se regăsesc elemente de rock, electro, rnb și altele. Din fiecare stil am avut ceva de învățat, fiecare m-a influențat diferit. Au fost multe schimbări de-a lungul timpului, dar toate s-au întâmplat pe baza afinităților personale, nu pentru că se aștepta publicul să fac un anumit stil de hip-hop”, a declarat el pentru Libertatea.ro

Tu îl asculți pe Bitză? Spune-ne pe „Ai un Pont?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Berechet_ Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Berechet: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Calinacho- Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră cover

Totul despre Calinacho: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră