in ,

Totul despre Bianca Poptean: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

totul despre bianca poptean cine este varsta biografie cariera cover

Bianca Poptean este psiholog, psihoterapeut în formare, consilier de dezvoltare personală, specialist în comunicare și speaker TEDx.

În acest articol vom pătrunde în universul Biancăi și vom afla totul despre ea. De la cine este până la vârstă, biografie și carieră.

Tu ești curios?

Cine este Bianca Poptean?

Bianca Poptean este mamă a doi copii minunați, Teo și Mihai, care au făcut-o să înțeleagă ce este iubirea necondiționată și fără limite. Dar, pe lângă activitatea ca mamă, Bianca este și psiholog clinician, psihoterapeut în formare în Psihoterapie integrativă, consilier de dezvoltare personală, gazda pedistului La Psiholog, creator de conținut cu o comunitate de 33K pe Instagram și 41K pe Tik Tok, membru în Colegiul Psihologilor, filiala București, absolventă al Masterului de Psihopedagogia școlii incluzive, Facultatea de Psihologie, absolventă a Institutului Neuropsy (Basic & Practice), cursul Neuropsy Genius Training, absolventă a programului de pregătire pentru specialiștii în sănătate mintală Interpersonal Neurobiology, Mindsight Institute, SUA, cu Dr. Daniel J. Siegel, jurnalist medical de mai bine de 10 ani, având în portofoliu sute de articole medicale și interviuri video cu medici, psihologi sau terapeuți, membră a Asociației Medical Journalism Association din UK, speaker TEDx, absolventă a Facultăților de Drept și Jurnalism, consultant de imagine și PR.

De-a lungul carierei, Bianca Potean a scris articole pentru publicații ca „Ce se întâmplă doctore?”, „A-list Magazine”, „Cosmopolitan”, „Avantaje”, „Magic FM” și „Pagina de Psihologie”.

Ce vârstă are Bianca Poptean?

Nu știm exact ce vârstă are Bianca Poptean și, la CV-ul ei și alura minunată, nici nu contează.

În cazul Biancăi, vârsta este doar o cifră care arată experiența de viață pe care a avut-o.

O scurtă biografie a Biancăi Poptean

În ciuda portofoliului ei complex și al CV-ului impresionant, Bianca a întâmpinat și probleme în viață.

Am spus mai sus că este mamă a doi copii extraordinari. Ei bine, ea l-a născut pe Mihai, cel de-al doilea băiat, la numai 26 de săptămâni. Copilul avea 900 de grame și a primit nota 1 la naștere. Mai mult, avea o hemoragie cerebrală de gradul trei, care putea cauza mai târziu o hipoacuzie neurosenzorială bilaterală profundă, ceea ce este aproape de surzenie și chiar de bipareză spastică.

Bianca a mers împreună cu fiul ei la diverși medici, psihologi, logopezi și kinetoterapeuți. Femeia a fost puternică pentru copilul ei în cei 9 ani de chin. Fiind o mamă singură, ca să poată achita toate tratamentele de care Mihai are nevoie, Bianca s-a împărțit între trei locuri de muncă, fiindcă ajutorul din partea statului abia dacă acoperea salariul pe care îl primește însoțitorul pe care Mihai îl are la școală și câteva ședințe de logopedie pe lună.

Mai mult decât o carieră

După problemele pe care le-a întâmpinat alături de Mihai, Bianca Poptean și-a dedicat întreaga activitate domeniului psihologiei oferind oamenilor care au nevoie șansa de a se înscrie la workshop-uri și în programe care intră sub umbrela Yourtherapist.

Bianca oferă prețuri accesibile, o abordare complexă, o experiență pluridisciplinară și sprijin special pentru fiecare persoană care se înscrie.

Bianca Poptean organizează workshop-uri destinate atât femeilor, cât și bărbaților care constau într-o zi intensă de lucru pe subiecte precum tipare de atașament și pattern-uri relaționale și cum s-au format acestea, rănile copilăriei și mecanismele de supraviețuire create, limbajele de iubire, tehnici pentru schimbarea anumitor pattern-uri relaționale, ce este o relație toxică și cum depistăm un astfel de partener, modele de feminitate, respectiv masculinitate (relația cu mama, tata) și nu numai.

De asemenea, ea oferă și grupuri de suport, evaluare psihologică, consiliere, servicii pentru zona de corporate, dar și diverse programe și cursuri online.

Sperăm ca Bianca Poptean să ți se pară o inspirație și să-i dai o inimă pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Ana Maria Calița: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Ana Maria Calița: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Puya și Antonia știu „Cum se împarte dragostea”