in ,

AdorAdor OMGOMG

Bianca Boeroiu a câștigat un premiu Emmy pentru machiajele realizate pentru serialul Wednesday 🔥

Bianca Boeroiu, o româncă remarcabilă, cu un talent pe măsură, a câștigat prestigiosul premiu Emmy pentru impresionantele sale creații de makeup, realizate pentru serialul Wednesday de pe Netflix. Performanța sa în categoria Outstanding Contemporary Makeup este un nou triumf al carierei sale, alături de recunoașterea anterioară în industria cinematografică românească, marcată de numeroasele premii Gopo pe care le-a câștigat în trecut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denis Predescu (@denis_predescu)

O carieră distinsă în machiaj și arta vizuală

Născută în Ploiești în 1977, Bianca Boeroiu este atât make-up artist, cât și artist vizual cu specializare în ceramică. Absolventă a Universității Naționale de Arte București, este membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România încă din 2002. Lucrările ei se regăsesc în colecții private din România, Franța, Austria și Spania.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denis Predescu (@denis_predescu)

Contribuții remarcabile în cinematografia românească

Bianca Boeroiu a devenit una dintre cele mai apreciate make-up artiste din industria cinematografică românească. A fost recompensată cu multiple premii Gopo pentru contribuțiile sale la filme precum Loverboy, Un pas în urma serafimilor, Funeralii Fericite și Aferim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WARBOY (@filmulwarboy)

Succes internațional cu serialul Wednesday

Bianca Boeroiu a făcut parte din echipa de make-up a serialului Wednesday, regizat de Tim Burton și difuzat pe Netflix. La cea de-a 75-a ediție a Creative Arts Emmy Awards, Wednesday a câștigat cinci premii, inclusiv pe cel pentru Outstanding Contemporary Makeup. Bianca și colegele ei din echipă au împărțit această distincție pentru munca lor excepțională în crearea machiajului senzațional din serialul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wednesday Netflix (@wednesdaynetflix)

Realizări și recunoaștere la cel mai înalt nivel

Bianca Boeroiu a fost o prezență impresionantă la eveniment, împărțind premiul Emmy cu colegele sale. Îmbrăcată într-o rochie aurie creată de Denis Predescu, designer vestimentar și architect, și completată cu bijuterii semnate de surorile Irina și Ana Wagner, Bianca a strălucit în lumina reflectoarelor de la Peacock Theater din Los Angeles.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denis Predescu (@denis_predescu)

Cu această recunoaștere la cel mai înalt nivel, Bianca Boeroiu aduce cinste cinematografiei românești și confirmă calibrul său în arta machiajului la nivel internațional.

Dacă și tu ești fan Wednesday, dă-ne un semn și hai să povestim mai multe despre asta aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Alexia Eram și Mario Fresh pe plajă, în Bali

Alexia Eram și Mario Fresh, vacanță de vis în Bali ✈

Cristi Vodă transmite mesaje comice în limbaj grafic pe Instagram