in ,

Totul despre Bia Khalifa: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Bia Khalifa: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Cu siguranță ai auzit de Bia Khalifa, o figură mult prea cunoscută în showbiz-ul românesc, în primul rând datorită titlului său de fostă iubită a unor celebrități din România

Cine este Bia Khalifa?

Întâi a fost iubita lui Dani Mocanu, când era o minoră de 15 ani, dar apoi și a lui Sișu. A participat la iUmor, emisiunea difuzată de Antena 1, unde a câștigat din nou popularitate cu roast-ul său, precum și la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, în anul 2022, unde s-a remarcat din nou printre concurenți.

Ce vârstă are Bia Khalifa?

Bia Khalifa s-a născut în Bistrița, în anul 1997. În ciuda vârstei sale, Bia Khalifa apare pe micile ecrane ca o femeie fatală, râvnită de mulți bărbați.

Biografia Biei Khalifa

Bia Khalifa, pe numele ei real Bianca Niculai, are doar opt clase și nu a ascuns niciodată nivelul său de educație. Copilăria nu i-a fost neapărat fericită. Ba chiar a declarat în numeroase emisiuni de televiziune unde a fost invitată că nu a avut o relație bună cu tatăl deoarece acesta era extrem de abuziv. Cu tatăl ei a locuit inițial în Italia, iar peste ani, când a dorit să repare totuși relația cu el, l-a căutat în Spania, țara în care acesta se mutase. Tatăl a refuzat orice împăcare cu Bia Khalifa pentru că respinge ferm preocupările fiicei de a crea conținut pentru adulți.

Primele intervenții de chirurgie estetică le-a avut la 17 ani, când mama sa a semnat protocolul, dându-și acordul în scris pentru rinoplastie și implant mamar, chiar dacă nu susținea cu adevărat aceste schimbări fizice. În plus, chiar Bia Khalifa și-a plătit operațiile. Au urmat liposucții abdominale, procedura cat eyes, lifting și multe altele, incluzând tatuaje. În prezent, vedeta recunoaște că a exagerat cu modificările:

Am vrut să devin o legendă și am devenit. Înainte arătam fain, dar acum se vede că sunt operată și eu mi-am dorit chestia asta. O să fiu într-o zi foarte de plastic și Barbie o să fie foarte geloasă pe mine.

Cariera Biei Khalifa

Personaj vedetă pe scena din România, Bia Khalifa și-a dorit să fie cât mai cunoscută și să profite de aspectul fizic pe care îl are. Din acest motiv și-a creat cont pe platforma OnlyFans. Datorită acestei platforme foarte la modă, Bia Khalifa câștigă foarte bine deoarece bărbații plătesc abonamente lunare pentru a vedea în exclusivitate conținutul pentru adulți pe care vedeta îl postează.

Bia este și cântăreață, iar prezența sa online, unde este urmărită de o mulțime de oameni, a consacrat-o în special datorită contului Instagram. În concluzie, Bia Khalifa rămâne unul dintre cele mai controversate și personaje mondene, care profit de orice situație pentru a fi ăn centrul atenției.

Tu o urmărești în online? Dacă da, atunci spune-ne pe „Ai un Pont?”. Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Nostalgia: Când se ține, unde, program și artiști

Totul despre Nostalgia 2024: Când se ține, unde, program și artiști

Totul despre Denisa Potecaru: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Denisa Potecaru: Cine este, vârsta, biografia, cariera