in , ,

AdorAdor SupăratSupărat AmuzantAmuzant CiudatCiudat PlângePlânge OMGOMG

Totul despre Best Noris: Cine este, Nume Real, Carieră, Relație

Citind acest articol vei descoperi câteva detalii despre viața creatorului de conținut, Best Noris!

Totul despre Best Noris

Best Noris este un creator de conținut român, cunoscut pentru contentul entertaining pe care-l împărtășește cu comunitatea lui, publicând zilnic videoclipuri în care surprinde diverse provocări, prank-uri, dar și aspecte importante ale vieții lui, prin intermediul vloggurilor.

În rândurile care urmează, vei afla câteva dintre cele mai importante detalii despre viața creatorului de conținut, Best Noris, dar și câteva dintre cele mai relevante apariții ale lui în mediul online.

Cine este Best Noris?

Pe numele lui real Noris Bălănescu, Best Noris este un tânăr din București, care și-a descoperit pasiunea pentru crearea de conținut încă de la o vârstă fragedă. Anumite surse susțin că drumul lui în mediul online a început de la vârsta de 13 ani.

Acesta își sărbătorește ziua de naștere pe data de 4 Iulie și este zodia Rac.

Sursă Imagini Instagram: @bestnoris

Cariera lui Best Noris în online

Cariera lui în mediul a început la vârsta de 13 ani, când și-a descoperit pasiunea pentru YouTube și editare, iar de atunci acesta s-a menținut constant, postând până astăzi conținut din sfera gaming-ului.

Înainte de a avea canalul actual de YouTube, acesta a început să publice conținut pe canalul @Noris1472.

Acesta a participat și la diverse evenimente și turnee de gaming, iar unul dintre exemple este evenimentul organizat de Kaufland și v8, care au creat Grand Job Experience, un proiect de gaming focusat pe Generația Z.

Acest tip de eveniment, a dat participanților ocazia de a practica job-uri și task-uri reale în mediul online. Acest proiect s-a lansat la București, în cadrul East European Comic Con, care este cel mai mare festival din Estul Europei dedicat pasionaților de benzi desenate, gaming, etc. 8 dintre instructorii prezenți la acest eveniment au fost Best Noris, Theo Zeciu, ImoGen, Andrei Ro, Conacu și alții

În vara lui 2023, Best Noris scos o melodie de vară, alături de cântărețul Omar Arnaout, numită „Vara ne cheamă”. Melodia a adunat peste 90k vizualizări,  iar imediat după ce videoclipul a fost urcat pe YouTube, au început să apară și încurajările și aprecierile ascultătorilor.

Conform afirmațiilor celor doi, versurile melodiei au fost scrise în 7 ore, cu ajutorul inteligenței artificiale, ChatGBT.

Un alt eveniment important în cariera lui, a fost momentul în care a anunțat în Martie 2024, printr-o postare pe Instagram, faptul că a participat la SkyShowtime, o competiția internațională, care s-a filmat în Budapesta, și unde a făcit parte din echipa României, alături Matros Denis, Maximilian Ioan și S1ke. Alte țări care au mai participat la această competiție au fost: Spania, Polonia, Cehia, Ungaria, etc.

Dacă aveam așteptări înainte să ajungem acolo – au fost depășite cu mult!

Cum stă Best Noris pe Social Media?

Pe canalul de YouTube @BestNoris, acesta și-a construit o comunitate formată din aproximativ 494K subscriberi, unde postează săptămânal, diverse videoclipuri, în mare parte în compania iubitei lui. Videoclipurile lui adună în medie peste 200K vizualizări. Printre videoclipurile pe care le postează, se regăsesc vlogguri în care testează mâncare, gaming, prank-uri, seria de Vloguri Horror, pe care le filmează ror alături de iubita lui.

De-a lungul timpului, acesta a colaborat și cu alți creatori de conținut, precum Iorga, Lemnaru Iulian și alții.

Pe Instagram, comunitatea lui este formată din 139K urmăritori. Aici, acesta postează content din  locurile prin care călătorește și multe reels-uri amuzante, fie cu iubita lui, fie în colaborare cu alți creatori de conținut. În 2023, Noris anunța fericit faptul că pagina lui de Instagram a atins pragul de 100K followeri.

Pe TikTok are o comunitate mare, de peste 500K urmăritori, unde, la fel ca și pe Instagram, postează videoclipuri care au scopul de a crea entertainment.

Relația lui Best Noris

Best Noris se află într-o relație de lungă durată cu o fată pe nume Luiza, pe care o poți găsi pe Instagram, sub numele @luiiiys . Din ceea ce reiese de pe Social Media, Luiza este pasionată de fashion și photo shooting. De asemenea, Best Noris nu ezită nicio secundă, să o includă pe Luiza în cele mai multe dintre videoclipurile pe care acesta le postează online.

Pentru mai multe recomandări, lasă-ne mesajul tău în secțiunea de comentarii, iar dacă ai și alte ponturi despre Best Noris, aștept mesajul tău chiar aici! 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Andreea Balaban: Cine este, vârstă și carieră

Mișcarea „de la RObinet” - o inițiativă împotriva efectelor schimbărilor climatice

Mișcarea „de la RObinet” – o inițiativă împotriva efectelor schimbărilor climatice