in ,

Totul despre Berechet: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Berechet_ Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Berechet este un artist muzical român care a prin tare bine în rândul românilor, în special a celor tineri și foarte tineri. Cântăreț de muzică rap și trap, acesta a reușit să atingă publicul larg cu melodiile lui.

În acest articol vei afla tot ce trebuie să știi despre Berechet, începând cu cine este până la care este numele lui real, vârsta și ajungând, bineînțeles, până la cariera lui.

Citește articolul și hai să aflăm împreună totul despre Berechet.

Cine este Berechet?

După cum am spus și mai sus, Berechet este un artist de muzică rap și trap care a cucerit publicul tânăr român.

El mereu a iubit muzica. Într-un interviu pentru Pro Tv de anul trecut, acesta a mărturisit că a făcut chiar parte dintr-o formație atunci când era mai mic și că a creat muzică până a ieșit din undergorund.

În momentul de față, el nu este într-o relație amoroasă și nici nu caută una. Cel puțin acesta a fost răspunsul lui în interviu acordat anul trecut pentru Pro TV.

Care este numele întreg al lui Berechet?

Berechet este un nume ușor de reținut, de pronunțat și chiar destul de haios, fiindcă conform dicționarului explicativ al limbii române, berechet înseamnă bogăție, abundență, îndestulare.

Poate acest lucru te va surprinde, dar Berechet nu este un nickname ales de artist, ci acesta este numele lui de familie.

Numele lui întreg este Mihai Berechet, iar artistul nu se ferește să mărturisească public asta.

@berechet.m

#CapCut #fyp faci cu templat ul asta si imi dai tag!!

♬ original sound – Berechet

Ce vârstă are Berechet?

Cântărețul de muzică trap s-a născut în data de 4 noiembrie și are frumoasa vârstă de 25 de ani.

Tu îți împarți ziua de naștere cu el? Dacă da, spune-ne pe „Ai un Pont?”. Așteptăm cu nerăbdare mesajele și sugestiile voastre, în cazul în care aveți alți preferați despre care doriți să scriem.

Cum arată astăzi cariera artistului?

Cu toate că face muzică din 2017, Berechet a devenit cunoscut publicului larg abia în 2022, la scurt timp după ce a lansat piesa „BAM BAM BAM”, care a ocupat mult timp locul 1 în trending-ul românesc.

„Piesa „BAM BAM BAM ” este făcută într-o joacă. Nu este o caracteristică a mea, ci este doar ceva viral care îți rămâne în cap. M-am distrat mult când am făcut-o și mă bucur tare că publicul a primit-o cu brațele deschise!”, a declarat într-un interviu pentru Pro TV.

Din acel punct până acum, cariera lui a evoluat mult. Acesta a jucat și în filmul Romina VTM alături de Nicole Cherry, Bogdan de la Ploiești, Cristina Pucean, Yny Sebi și Tzancă Uraganu.

Mai mult decât atât, el este și un creator de conținut. Pe lângă contul de YouTube, unde are 116 mii de abonați, cântărețul este destul de activ atât pe TikTok, unde este urmărit de aproape 231 de mii de români, cât și pe Instagram, unde are 136 de urmăritori, cu toate că acolo postează destul de rar.

„Consider că TikTok-ul este cea mai bună platformă de promovare gratis pe care o poate folosi un artist.”, a mai spus artistul pentru Pro TV.

@berechet.m

#fyp

♬ original sound – Berechet

De asemenea, artistul are și o afacere cu haine, cu inserții din piesele lui și nu numai. Pe site-ul oficial al cântărețului se pot găsi hanorace, tricouri și diverse accesorii pentru fani și pentru cei care își doresc să-i adopte stilul vestimentar.

„Hai să normalizăm muzică urbană fără înjurături și pe radio. Ce ziceți?”, a transmis cititorilor Pro TV în urmă cu doi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Azteca_ Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Azteca: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Bitză- Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră cover

Totul despre Bitză: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră