in

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 9 octombrie?

Hai să descoperi zilele de naștere celebre! Știai că și Bella Hadid s-a născut pe 9 octombrie?

9 octombrie marchează ziua de naștere a mai multor persoane remarcabile care au lăsat o amprentă de neșters asupra lumii prin talentele, realizările și contribuțiile lor.

De la vedete de la Hollywood la oameni de știință revoluționari, iată câțiva oameni celebri născuți în această zi specială.

Una dintre cele mai iconice figuri din istoria muzicii, John Lennon a fost membru al trupei legendare, The Beatles. Compoziția și vocea sa au contribuit la modelarea cursului muzicii moderne, iar mesajele sale de pace și dragoste continuă să rezoneze cu noile generații.

Bella Hadid, un renumit model american, a apărut pe coperțile revistelor de modă de top și a pășit pe podiumurile pentru designeri de lux. Frumusețea și carisma ei uimitoare au făcut-o o figură proeminentă în industria modei.

Un regizor vizionar, Guillermo del Toro a adus la viață lumi fantastice prin filme precum „Labirintul Panului” și „Forma apei”. A câștigat numeroase premii, inclusiv Premiul Oscar pentru cel mai bun regizor și cel mai bun film

Personalitate de televiziune, manager de muzică și autoare, Sharon Osbourne, este cunoscută mai ales pentru rolul ei din serialele reality TV precum „The Osbournes” și ca judecător la „The X Factor” și „America’s Got Talent”.

Născută Elizabeth Jane Cochran, Nellie Bly a fost o jurnalistă de investigație de pionierat care a spart barierele pentru femei în domeniu. Ea este cea mai faimoasă pentru călătoria ei record în jurul lumii în 72 de zile.

Fostul prim-ministru al Regatului Unit, David Cameron, a jucat un rol crucial în politica britanică. Mandatul său a cunoscut evoluții semnificative, inclusiv referendumul pentru Brexit.

O legendă rock and roll, John Mellencamp a produs numeroase cântece de succes, precum „Pink Houses” și „Jack and Diane”, care au rezonat cu iubitorii de muzică.

Tu îți împarți ziua de naștere cu aceste celebrități? Îți dorim la mulți ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Alexandra Balea

Tot ce ar trebui să știi despre Alexandra Balea, concurenta Love Island România 2023

Destinația romantică în care au fost Lorena Șerban și iubitul ei! Vezi aici