in ,

Totul despre Beatrice Olaru: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

totul despre beatrice olaru cine este varsta biografie cariera cover

Beatrice Olaru este o sportivă de performanță. Ea a devenit cunoscută publicului larg odată cu participarea și câștigarea sezonului doi din Exatlon România.

Dacă ai urmărit-o în emisiune, probabil că ești curios să afli mai multe despre ea. Din acest motiv, ne-am gândit să-ți venim în ajutor cu acest articol în care vei afla totul despre Beatrice Olaru, de la cine este, vârstă până la cum arată cariera ei.

Cine este Beatrice Olaru?

Până la participarea la Exatlon, Beatrice Olaru era instructor de fitness. Totuși, înainte de asta, a fost hanbalistă de performanță.

Cu toate că ea a terminat Facultatea de Jurnalism, la Iași, a simțit că sportul este drumul ei în viață și s-a reprofilat.

„Sportul m-a ajutat să mă descopăr, să știu cine sunt și ce pot, m-a învățat să fiu corectă și încontinuu a cerut mai mult și mai bine de la mine. M-a învățat că doar educându-te poți trăi un stil de viață prin care trupul și spiritul tău să fie împlinite și liniștite ”, a declarat Beatrice după ce a reușit, în cadrul Exatlon, să-și învingă frica de apă.

 Ce vârstă are Beatrice Olaru?

Astăzi, Beatrice Olaru are 35 de ani, un soț și doi copii.

Biografie – Beatrice Olaru

Beatrice nu s-a regăsit imediat în sport. Era încă studentă la facultatea de Jurnalism când, la 21 de ani, ea a luat calea modelingului.

Astfel, în 2010 era deja finalistă Miss Univers și visa la o carieră în domeniu ori ca realizatoare TV. Până în acel moment avea în portofoliu prezentări de modă pentru designeri cunoscuți din România ca și Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Clara Rotescu sau Laura Olteanu.

Beatrice s-a mutat definitiv din Botoșani, orașul ei natal, în București. A devenit personal trainer, iar cariera ei s-a schimbat din temelii atunci când a trecut cu brio probele pentru Exatlon. A plecat în Republica Dominicană și a arătat ce poate câștigând concursul.

Cum arată astăzi cariera ei?

După aproape patru luni petrecute în Republica Dominicană, la Exatlon, Beatrice a fost numită câștigătoarea concursului, ceea ce i-a adus nu doar un trofeu, ci i-a adus și un premiu de 100.000 de euro.

Beatrice s-a căsătorit în 2019 cu Alexandru. Nunta a avut loc în primăvară, într-un restaurant select de pe malul lacului Cernica, iar la final ea și Alex au tăiat un tort de 5 etaje. La doi ani după nuntă, Beatrice Olaru a devenit mamă pentru prima dată.

@beatriceandreeaol

Time is not found, it s created! 👌❤️#time #momof2 #fyp

♬ original sound – BeatriceOlaruFitness

Primele trei luni de sarcină nu au fost tocmai de vis. Sportiva a declarat atunci că nu a avut energie mai deloc și că i-a fost deosebit de rău. Acest lucru a surprins-o având în vedere că până atunci a trăit o viața sănătoasă și activă.

„A trecut perioada aia de primul trimestru în care situația a fost un pic mai greoaie, dar acum mă simt bine, am energie, mă antrenez, sunt activă. Nu m-am așteptat să îmi fie atât de rău, a fost un șoc pentru mine, pentru că eu am zis că având un stil de viață sănătos, fiind activă, sportivă nu o să simt sărcina. Într-adevăr, acum nu prea o simt pentru că pot să fiu activă. Însă, în primul trimisteru a fost destul de frustrant pentru că îmi doream să fac lucruri și nu puteam, pentru că îmi era foarte rău”, a explicat Beatrice la scurt timp după acea perioadă.

 La câteva luni după ce a născut primul copil, a anunțat cea de-a doua sarcină. Astăzi, Beatrice este urmărită pe rețelele sociale, este în continuare o sportivă profesionistă, dar și o mamă dedicată a doi copii frumoși.

@beatriceandreeaol

#fitness #pushyourlimits #onlinetraining #motivation #fy

♬ moth to a flame x after hours – lvstfm メ’𝟶

Beatrice Olaru în online

Facebook: BeatriceAndreeaOlaru, 9,6K urmăritori

Insta: beatrice.olaru.fitness, 81,7K urmăritori

TikTok: beatriceandreeaol, 1,6K urmăritori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Rovision Cum Arată Evoluția Carierei Sale în Online

Totul despre Rovision: Cum Arată Evoluția Carierei Sale în Online

Totul despre Daiana Anghel Cine este, Vârstă, Zodie și Carieră

Totul despre Daiana Anghel: Cine este, Vârstă, Zodie și Carieră