in

Se apropie festivalul Beach, Please! 2024, cel mai așteptat eveniment pentru tineri

Se apropie festivalul Beach, Please! 2024, cel mai așteptat eveniment pentru tineri

Dacă ești un fan al muzicii trap, atunci cu siguranță știi de Beach, Please!, festivalul care adună unii din cei mai cunoscuți artiști ai momentului, atât internaționali, cât și români.

Unde și când se ține Beach, Please!

Anul acesta, festivalul va avea loc între 10 și 14 iulie, iar locația acestuia va fi la Costinești. Biletele s-au pus deja în vânzare. De exemplu, dacă dorești să participi, poți alege între trei pachete.

General Acces, care costă 599 de lei și îți oferă acces în festival pe toată durata evenimentului. De asemenea, pentru o experiență mai bogată, poți alege pachetul VIP, care costă 1349 de lei – îți oferă acces tip „sky is line” în zona de festival și, mai mult decât atât, posibilitatea de a privi concertele de pe platforma elevată, dar și șansa de a rezerva o masă și chiar toalete separate și baruri private pe platforma VIP. Iar în final, dar nu în cele din urmă, poți achiziționa poți opta pentru pachetul Backstage Lounge, care îți oferă acces ultra-fast-lane și posibilitatea de a vedea show-ul de pe Main Stage, direct din lounge-ul dedicat artiștilor, unde vei sta lângă vedetele tale preferate.

 Cine va cânta la Beach, Please! 2024

În vara aceasta, la Costinești, pe scenă vor urca artiști precum Wiz Khalifa, YEAT, Ice Spice, Don Toliver, NLE Choppa, Trippie Red, Chief Keef, Rick Ross, 6IX9INE, Gucci Mane, Lil Pump, City Morgue și lista, bineînțeles, nu se oprește aici.

Care trapper din această listă este favoritul tău? Scrie-ne pe „Ai un Pont?”.

Cum va arăta festivalul în acest an?

Cunoscutul vlogger Selly este unul din organizatorii festivalului Beach, Please!, iar acesta a dat deja câteva declarații publice referitor la cum va arăta evenimentul din luna iulie.

Organizatorii se așteaptă ca la festival să participe undeva la 200.000 de persoane. Impresionant, nu? Mai mult, se crede că participanții vor cheltui undeva la 15 milioane de euro doar pe cazare și masă.

De asemenea, Selly a afirmat că 80% dintre persoanele care și-au cumpărat ori își vor cumpăra bilet la Beach, Please! Au între 18 și 24 de ani.

„Beach, Please! a rupt toate aşteptările în două. S-a triplat, practic, de la an la an. 80% din festivalieri sunt între 18 şi 24 de ani. O să fie epic. Tinerii din România se întorc la Costineşti”, a declarat Selly, potrivit News.ro

 Mai mult decât atât, scopul festivalului nu este doar acela al distracției. Anul trecut, festivalul a contribuit la reparația unui acoperiș de școală din localitatea Schitu, iar în acest an își doresc să doneze un microbuz nou pe care copiii din Costinești să-l poată utiliza.

Organizatorii au mai mărturisit că au în plan să doneze peste 300.000 de lei. Noi credem că acest gest nu este doar frumos, ci și necesar.

De la ce vârstă poți participa?

Ca să participi la festival trebuie să ai vârsta minimă de 14 ani. Pentru cei cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani este necesară declarația de angajament completată de către părinte, tutore sau reprezentant legal, în original, pe care aceștia trebuie sa le poarte asupra lor pe tot parcursul Festivalului și fără de care nu va fi permisă intrarea minorului în zona Festivalului, indiferent dacă are sau nu însoțitor.

@selly

poti veni la @Beach, Please! Festival si daca ai 14 ani, daca esti insotit de un parinte!

♬ original sound – selly

De reținut este și faptul că în unele zone ale Festivalului accesul minorilor sub 18 ani este strict interzis.

Tu vei participa anul acesta la Beach, Please! Așteptăm să ne spui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

totul despre bvcovia cine este nume real varsta cariera

Totul despre Bvcovia: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Ești un fan Disney adevărat_ Rezolvă testul și află!

Ești un fan Disney adevărat? Rezolvă testul și află!