in ,

Totul despre Azteca: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Azteca_ Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Azteca este considerat un uriaș trapper român. El s-a remarcat prin muzica pe care o cântă și prin imaginea pe care o are. A reușit prin ceea ce face să atingă publicul larg, în special pe cel tânăr.

În acest articol vei afla totul despre Azteca, de la cine este până la care e numele real al artistului, ce vârstă are și, bineînțeles, cum arată astăzi cariera lui.

Citește articolul până la final și hai să descoperim împreună totul despre Azteca.

Cine este Azteca?

Azteca a cucerit noua generație. El s-a născut în Australia, dar a copilărit în Pipera. În România a trăit cele trei experiențe majore care l-au schimbat și care i-au influențat și muzica: intrarea tatălui la închisoare pentru o evaziune de 80 de milioane de euro, pierderea virginității cu bona filipineză, care i-a fost o pseudo-iubită timp de doi ai și, nu în ultimul rând, momentul în care a devenit dealer de droguri.

Azteca a crescut într-o familie cu resurse financiare solide, apoi, după ce tatăl a intrat la pușcărie, a descoperit sărăcia.

@azteca

Mare reclama in Times Square NYC va da fratele vostru pontul sa va bucurati de el. Ar trebui sa-mi faceti statuie🗽

♬ original sound – Azteca

Spre deosebire de alți tineri, el a început să descopere viciile vieții de la o vârstă fragedă. Nu doar că și-a început viața sexuală la 12 ani, dar tot atunci a fumat pentru prima dată legale.

El a făcut percuție și chitară prin liceu, apoi a lansat prima piesă. Mama lui l-a încurajat să mai scoată câteva, dar el nu vedea că ar putea să-și facă o carieră în domeniu. Pe scurt, era într-o perioadă în care nu voia să audă de muzică. Apoi a auzit o melodie care l-a făcut să-și dorească să intre în lumea trap-ului.

Care este numele real al lui Azteca?

După cum deja probabil este foarte clar, Azteca este un nume de scenă, un pseudonim. Cu toate că publicul îl știe pe artist sub acest nume, acesta nu s-a ferit să declare public cum îl cheamă.

Numele lui real este Andrew Eduard Nedelcu, iar apropiații îi spun Edi.

Care este vârsta lui?

Azteca s-a născut în data de 16 ianuarie, în Darlinghurst, New South Wales, Australia și are frumoasa vârstă de 27 de ani.

Cum arată azi cariera artistului?

Cu toate că prima melodie cu care s-a lansat Azteca a fost una de muzică ușoară, cântată alături de mama lui, Manuela Fedorca, artistul s-a lansat în universul muzicii trap în data de 24 ianuarie 2017 cu single-ul „Maybach”, care a fost urmat de „Percocet”.

Aceste piese au început să strângă zeci de mii de vizualizări și, bineînțeles, să atragă atenția. Azteca a fost unul din oamenii care au făcut primele încercări pe scena trap underground românească.

@azteca

D3MON OUT NOW! Lasati-va versul preferat din piesa in comentarii sa vad si eu ca sunt curios.

♬ original sound – Azteca

În acea perioadă, a cunoscut pe net un tânăr numit Freelook, care era și este specializat în design grafic și producție de videoclipuri muzicale. Cei doi au decis să colaboreze, iar Freelook a preluat responsabilitatea de a gestiona imaginea artistului, de la videoclipuri până la artwork-uri.

Azteca  și-a propus să realizeze un videoclip muzical la o piesă. Voia să o filmeze la el acasă și să invite mai mulți prieteni să apară.

Atunci, prin intermediul unui coleg de școală, l-a întâlnit pe artistul Ian, care a venit cu o piesă demo numită „Mafiot”, pe un stick, dorind să colaboreze cu el. Cei doi au avut o conexiune instantanee și au început să lucreze împreună.

Astăzi, artistul de muzică trap este unul din cei mai ascultați. Pe YouTube are 136 de mii de abonați, iar pe Instagram are 273 de mii de urmăritori, cu toate că nu este prea activ. Mai mult, el nu lipsește nici pe de TikTok, unde a strâns o bază de fani de aproape 145 de mii.

Tu îl urmărești pe Azteca? Scrie-ne pe „Ai un Pont?” și spune-ne care este melodia ta preferată de la el.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Amuly_ Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Amuly: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Berechet_ Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Berechet: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră