in ,

AdorAdor

Avem un nou #CoupleGoals pe TikTok? Hai să-i vezi pe Lorena Vișan și noul ei iubit

Cine e Lorena Vișan?

Lumea rețelelor sociale este mereu în mișcare, iar ultimul cuplu care a captat inimile fanilor pe TikTok și Instagram este Lorena Vișan, cunoscută sub numele de LORE VSN, și noul ei iubit.

Cu un număr notabil de urmăritori, Lorena și-a cucerit publicul cu conținutul său amuzant și creativ, iar acum pare că a găsit dragostea într-un loc neașteptat.

Cu peste 1,1M de urmăritori pe TikTok și 471K pe Instagram, Lorena Vișan este una dintre cele mai iubite personalități din mediul online din România.

Aceasta nu doar că își încântă urmăritorii prin clipuri amuzante și lip sync-uri captivante, dar și cu dansuri pline de energie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LORENA VISAN (@lorevsn)

Mama Lorenei, Elena, a devenit și ea o figură dragă pentru comunitatea online a Lorenei. Fanii s-au îndrăgostit iremediabil de autenticitatea și simțul umorului ei.

Postările cu mama ei aduc un plus de umor și căldură în conținutul Lorenei, făcându-le pe amândouă foarte iubite în mediul online.

Ce aduce nou Lorena în content-ul ei?

Însă, în ultimul timp, Lorena a introdus un nou element în conținutul ei – iubitul ei!

Băiatul tare frumușel și fit, care a captat inimile fanilor Lorenei, a devenit rapid o figură constantă în conținutul ei.

Cei doi s-au filmat în diverse momente romantice, de la escapade la mare la plimbări în natură și vizite la festivaluri. Cu fiecare postare, aceștia creează un val de entuziasm și admirație din partea urmăritorilor lor.

Unul dintre lucrurile care au făcut cuplul Lorena și noul ei iubit atât de adorabil este faptul că împărtășesc nu doar momente romantice, ci și momente amuzante și autentice.

Aceștia par să se distreze în compania celuilalt și să se susțină reciproc în aventurile lor online. Cu lanțuri matchy (cât de sweet!) și postări de la festivaluri, cei doi au devenit rapid un exemplu de relație sănătoasă și distractivă pentru fanii lor.

 

@lorevsnIubirea la capitala♬ original sound – Lorena Visan

Lore a reușit să aducă o nouă doză de romantism și amuzament pe TikTok și Instagram cu noul ei iubit. Cei doi formează un cuplu adorabil.

Cu siguranță, avem un nou #couplegoals de urmărit și admirat!

Ai un pont? Let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 7 octombrie?

TikTok: Lore Vsn împărtășește momente amuzante cu familia ei