in ,

OMGOMG

Aplicația Threads și battle-ul dintre Adrian Elicopterul de Luptă și Iorga

În lumea mereu în schimbare a rețelelor sociale, noua apariție a Meta, Threads, a luat scena influencerilor români cu furtuna sa. Platforma, asemănătoare cu Twitter în aspect și interfață, a devenit arena unei competiții prietenoase, dar aprinse, între două personalități remarcabile: Adrian „Elicopterul de Luptă” și controversata Iorga.

Adrian Elicopterul de Luptă e cunoscut pentru umorul său

Adrian, cunoscut pentru glumele sale haioase inițiate pe TikTok, și-a făcut un nume cu videoclipurile live în care se amuză pe seama a diverse situații. Recent, a devenit faimos pentru faptul că a dat de pământ cu Academia Militară, determinând o reabilitare mult așteptată.

Adrian a făcut și apariții în livestream-urile lui Silviu Faiăr și a jucat chiar într-un episod din „Ești mai prost ca Silviu Faiăr?” – arătându-și latura carismatică și comică.

Iorga este una dintre persoanele nonconformiste ale internetului

Pe de altă parte, o avem pe Iorga, a cărei popularitate vine din atitudinea sa nonșalantă și indiferentă față de părerile negative. Ședințele sale live de pe Instagram sunt cunoscute pentru discuțiile captivante cu publicul ei.

Deși o figură controversată, umorul și carisma Iorgei au câștigat cu siguranță un fanbase devotat.

Căile lor s-au intersectat la show-ul de realitate plin de influenceri, BUZZ House, unde au format o prietenie neașteptată.

Duelul dintre cei doi influenceri

 

 

Post by @adrianelicopterdelupta
View on Threads

 

Acum, odată cu apariția Threads în România, influencerul Andrei Zbîr a lansat provocarea, promițând o mașină celui dintre cei doi care ajunge primul la 100.000 de urmăritori pe platformă.

Lui Adrian i-a a fost promisă o Dacia Logan, în timp ce Iorga a fost tentată cu o mașină roz.

Ce a urmat a fost o bătălie epică, plină de glume și rivalități prietenoase, în timp ce Adrian și Iorga au concurat să atingă primii cei 100.000 de urmăritori pe Threads.

Social media a fost plină de zvonuri, iar urmăritorii au așteptat cu nerăbdare să afle cine va ieși învingător.

Într-un viraj surprinzător al evenimentelor, Adrian a ieșit triumfător, atingând acest milestone înaintea contracandidatei sale.

 

Post by @iorga7x
View on Threads

 

 

 

Post by @andreizbir
View on Threads

 

 

Threads nu doar că a devenit platforma de luptă pentru influenceri, ci și o scenă unde personalități pline de viață și umor se întâlnesc pentru a crea momente amuzante și pline de energie.

Bine ați venit pe Threads, una dintre cele mai nemiloase platforme din România.

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce este „Girl dinner”? Hai să afli de unde a pornit acest trend de pe TikTok!

Cine are ziua de naștere pe 28 decembrie?